2013/05/21, 07:48 PM
یاس عزیز من ارسال بالا رو فقط به خاطر روحیه دادن به بچه ها فرستادم، وگرنه ایده فردی خودم اینه که هرچیزی وقتی داره از وقتش که بگذره دیگه خوشایند نیست. ایده ی فردی من اینه که برای سن من دیگه ازدواج اون معنی رو که در دوران بیست و چند سال تا دیگه خونه ی پرش سی و پنج، شش سال داشت رو نداره. برای افرادی به سن من (چهل ساله) و با دید من این مقوله دیگه رنگ باخته و چیزهای دیگه ای رو جایگزین کردیم برای مهم بودن. این تاپیک بسیار مهمه، چراکه می بیند در جایگاه نخستین تاپیکها از نظر گردش قرار داره. آرزو می کنم که همه بتونند همسفر زندگیشون رو تا این سفر به پایان نرسیده پیدا کنند. آرزو می کنم که این همسفر به قدری همراهتون باشه که از همسفر بودن باهاش هرآنچه خوبی این مسیر سفر داره رو بتونید به دست بیارید و در پایان سفر لبخند رضایت به لبان هر دو مسافر باشه. دلم می خواد به همه و خودم هم بگم که امروزه ازدواج مشکل نه فقط من و شماست، بلکه اغلب با این مهم تو زندگیشون دست و پنجه نرم می کنند. چیزی که این میون هست اینه که شعار نمی دم از ته دل می گم برای رشد و تعالی و ماندگاری خیلی چیزها هست که تو سن شما بهتر میشه بهش دست پیدا کرد فقط با ازدواج دستیابی به اونا میسر نمی شه، راه های دیگه هم هست نزدیکترین نمونه اش همین خانم پروانه وثوق (روحشون شاد باد).
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش