2013/05/18, 11:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/19, 12:01 AM، توسط kheiri.mahdi.)
درود بر همه دوستان عزیز تر از جانم
باعث افتخار من بود همگامی با شما ، شمایی که عزم و اراده و همت والاتون خیلی چیزها رو به همه ما ثابت کرد.
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه و هرگونه کم و کاستی برنامه رو به بزرگواری خودتون بر من ببخشید انتقاداتتون و بهم پیام کنید تا تو برنامه های بعدی هر چه بهتر بتونیم جبران کنیم
از فربود و حمید، ندا ،شهرزاد و همه اونایی که تلاش کردن تا این برنامه هر چه بهتر و پربار تر برگزار بشه کمال تشکر و دارم
خدا رو شکر اون هدفی رو که دنبال میکنیم برای اشاعه فرهنگ مردم دیروز خیلی بهش نزدیک شدیم و این فقط با همکاری،همت و هم گامی شما عزیزان دلم میسر شده . اگه یوقت سخت گرفتم حرفی زدم ،مجبور بودم برنامه رو تو مدت زمان خودش در بهترین حالت انجام بشه چون چند تا مهمون از شهرستان داشتیم که باید میرسیدن.و از همه شما که من و تحمل کردین سپاسگزارم
امیدوارم در برنامه های بعد هر چه پرشور تر و بهتر در کنار هم و هم گام هم باشیم.
در آخر نکته رو فربود عزیز گله کرد هم امیدوارم همیشه در نظر بگیرید.
نکته آخر خواهش میکنم من رو Mahdi یا همسفر صدا کنید نه بیشتر کوچیک همه شمام.
موفق و شاد و سلامت باشید.
باعث افتخار من بود همگامی با شما ، شمایی که عزم و اراده و همت والاتون خیلی چیزها رو به همه ما ثابت کرد.
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه و هرگونه کم و کاستی برنامه رو به بزرگواری خودتون بر من ببخشید انتقاداتتون و بهم پیام کنید تا تو برنامه های بعدی هر چه بهتر بتونیم جبران کنیم
از فربود و حمید، ندا ،شهرزاد و همه اونایی که تلاش کردن تا این برنامه هر چه بهتر و پربار تر برگزار بشه کمال تشکر و دارم
خدا رو شکر اون هدفی رو که دنبال میکنیم برای اشاعه فرهنگ مردم دیروز خیلی بهش نزدیک شدیم و این فقط با همکاری،همت و هم گامی شما عزیزان دلم میسر شده . اگه یوقت سخت گرفتم حرفی زدم ،مجبور بودم برنامه رو تو مدت زمان خودش در بهترین حالت انجام بشه چون چند تا مهمون از شهرستان داشتیم که باید میرسیدن.و از همه شما که من و تحمل کردین سپاسگزارم
امیدوارم در برنامه های بعد هر چه پرشور تر و بهتر در کنار هم و هم گام هم باشیم.
در آخر نکته رو فربود عزیز گله کرد هم امیدوارم همیشه در نظر بگیرید.
نکته آخر خواهش میکنم من رو Mahdi یا همسفر صدا کنید نه بیشتر کوچیک همه شمام.
موفق و شاد و سلامت باشید.
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...