(2013/05/18, 04:07 PM)shirinkharaman نوشته است: سلام ادمین محترم ، بنده حدود یکسال است که درنوشتن مشکل پیدا نموده وبه سختی میتوانم مطلبی رابنویسم وحتی مانند افراد کلاس اول قلم رادرست نمیتوانم نگاه دارم ضمنا ً هرچقدرسعی کنم نمیتوانم صاف بنویسم حتی روی خط مستقیم نیز کج وبه سمت پائین می نویسم ایا اینها علائم ام اس هستند؟ چه باید بکنم؟ ضمناً سابقه بیماری ام اس درخانواده پدری ومادری نداسته ولی سابقه بیماری اعصاب داشتیم حتی خود من دربرحه زمانیهای مختلف به بیماری وسواس فکری وافسردگی خفیف مبتلا شده ام که البته درحال حاضرهیچکونه مشکلی ندارم وحدود سه سال است که قر ص گابابنتین وسیتالوپرام ونیز لووتیروکسین مصرف میکنم که البته بدون تجویز پزشک است یعنی سه سال پیش بعد از تچویز پزشک خودسرانه استفاده نموده وقطع نکرده ام لطفا مراراهنمایی نمایید. متشکرم
دوست عزیز من نمیدونم که قبلا برای چه مشکلی به پزشک مراجعه کرده اید و پزشکتون متخصص چه رشته ای بوده ان
ولی اسامی قرصهایی که نوشسته اید برای درمانها مسائل مختلفی استفاده میشن
مثلا لووتیروکسین معمولا اگه اشتباه نکنم واسه کم کاری تیروئیید تجویز میشه و بقیه بیشتر مربوط به مشکلات عصبی ان
در ضمن اکیدا توصیه میکنم به پزشک مراجعه کنید و مصرف خودسرانه ی دارو رو متوقف کنید
چون خیلی اوقات بیشتر مسائلی که برای آدم بوجود میاد در اثر همین مصرف غیر علمی داروئه
بعدم اینکه مشکل نوستن میتونه عارضه مصرف دارو هم باشم و البته میتونه علائم خیلی از بیماری ها هم به حساب بییاد
به پزشک مراجعه کنید
آنارام باشید