فاطمه خانوم گفتی گوجه سبز کردی کبابم ، هر وقت میرم داهاتمون اینقد میخورم اینقد میخورم تا دل درد بگیرم برم کنار،
آخه نامرد هر درختیشم یه مزه میده 
حالا طرز تهیه خولی دَشکن (خولی همون گوجه سبز یا آلوچه میباشد دشکن هم یعنی شکسته
)
![[تصویر: IMG_2574_1.jpg]](http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%A2%D9%84%D9%88%DA%86%D9%87%20%D8%AF%D8%B4%DA%A9%D9%86/IMG_2574_1.jpg)
مواد مورد نیاز :
یک عدد فامیل شمالی باحال
(البته همه شمالیها باحالن
)
قدیما وقتی توی نمکیار، درار درست می کردن (سبزی های معطر شمالی رو با نمک به کمک سنگ بزرگی توی یه سینی سفالی به اسم نمکیار می سابیدن) آخرش وقتی درار (یا همون نمک سبز شوما) درست می شد آلوچه های بزرگ رو (گاوِ آلوچه) و ترش توی نمکیار مینداختن و با همون سنگ می کوبیدن... یعنی ته ه خوشمزست ، گوجه سبزتون باید ترش باشه تا لذت خوردنش به کمال برسه (آخ دهنم آب افتاد)
![[تصویر: 1365620731655876_orig.jpg]](http://nashrine.com/i/attachments/1/1365620731655876_orig.jpg)
حالا شوما گوجه سبزو که خریدی روش نمک سبز بزنید یکی یکی بندازین تو تابه با گوش کوب بکوفید تو سرش


حالا طرز تهیه خولی دَشکن (خولی همون گوجه سبز یا آلوچه میباشد دشکن هم یعنی شکسته
.gif)
![[تصویر: IMG_2574_1.jpg]](http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%A2%D9%84%D9%88%DA%86%D9%87%20%D8%AF%D8%B4%DA%A9%D9%86/IMG_2574_1.jpg)
مواد مورد نیاز :
یک عدد فامیل شمالی باحال
.gif)

قدیما وقتی توی نمکیار، درار درست می کردن (سبزی های معطر شمالی رو با نمک به کمک سنگ بزرگی توی یه سینی سفالی به اسم نمکیار می سابیدن) آخرش وقتی درار (یا همون نمک سبز شوما) درست می شد آلوچه های بزرگ رو (گاوِ آلوچه) و ترش توی نمکیار مینداختن و با همون سنگ می کوبیدن... یعنی ته ه خوشمزست ، گوجه سبزتون باید ترش باشه تا لذت خوردنش به کمال برسه (آخ دهنم آب افتاد)
![[تصویر: 1365620731655876_orig.jpg]](http://nashrine.com/i/attachments/1/1365620731655876_orig.jpg)
حالا شوما گوجه سبزو که خریدی روش نمک سبز بزنید یکی یکی بندازین تو تابه با گوش کوب بکوفید تو سرش
.gif)
![[تصویر: setare1.gif]](http://s5.picofile.com/file/8119605634/setare1.gif)