2013/05/06, 01:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/06, 01:51 PM، توسط soheila.f.d.)
من تازه تزریق بتافرون رو شروع کردم
و برخلاف عده ای از دوستامون شاید تجربه زیادی در این مورد نداشته باشم
اما چون میخواستم اطلاعاتم تو این زمینه زیاد بشه
مدام سرچ میکنم و ساعتها توی انجمن مطالب رو مطالعه میکنم
توی بروشوری که با دستگاه بتاجکت بمن دادند نوشته:
- حتی الامکان در ساعت معینی از شب بخصوص دو ساعت قبل از خواب تزریق را انجام دهید.
- چون این دارو یک روز در میان تزریق میشه، اگر یک نوبت از تزریق را فراموش کردید، مثلا دیشب که یکشنبه بود فراموش کردید، امروز دوشنبه صبح یادتون افتاده، بلافاصله تزریق را انجام ندهید، صبر کنید تا امشب در همان ساعت معین که تزریق میکردید مثلا 10 شب، تزریق کنید. بنابراین نوبت بعدی شما میشه چهارشنبه 10 شب.
مورد دیگه اینکه: بتافرون صرفا یک روز در میان تزریق میشه و ایام هفته (شنبه یکشنبه و ...) مدنظر نیست
تازه شم مگه مدرسه است که جمعه تعطیل باشه
- تزریق یک روز در میان، تعطیلی هم در کار نیست
حتی روزهای برفی و یخبندان
حتی برای آلودگی هوا
حتی اجلاس سران
حتی عید نوروز
حتی مسافرتها
حتی بین التعطیلین
بتافرون یک روز در میون
ضمنا اولین بار که میخواستم آمپول بزنم و نامه ای از انجمن نداشتم، داروخانه، داروها را تحویل نداد و چند روزی گذشت برای تهیه نامه و گرفتن دستگاه و داروها و ...
با نگرانی با پزشکم تماس گرفتم که هنوز تزریق هایم را شروع نکرده ام مشکلی ایجاد نمیشه، گفتند: خیر یک هفته تا ده روز مشکلی ایجاد نمیکنه
(ولی فکر میکنم این در شرایطی است که به دارو دسترسی نداریم، در غیراینصورت باید سر موعد تزریق انجام بشه تا اثر مطلوبی داشته باشه و عوارضی در بدن ایجاد نشه)
و برخلاف عده ای از دوستامون شاید تجربه زیادی در این مورد نداشته باشم
اما چون میخواستم اطلاعاتم تو این زمینه زیاد بشه
مدام سرچ میکنم و ساعتها توی انجمن مطالب رو مطالعه میکنم
توی بروشوری که با دستگاه بتاجکت بمن دادند نوشته:
- حتی الامکان در ساعت معینی از شب بخصوص دو ساعت قبل از خواب تزریق را انجام دهید.
- چون این دارو یک روز در میان تزریق میشه، اگر یک نوبت از تزریق را فراموش کردید، مثلا دیشب که یکشنبه بود فراموش کردید، امروز دوشنبه صبح یادتون افتاده، بلافاصله تزریق را انجام ندهید، صبر کنید تا امشب در همان ساعت معین که تزریق میکردید مثلا 10 شب، تزریق کنید. بنابراین نوبت بعدی شما میشه چهارشنبه 10 شب.
مورد دیگه اینکه: بتافرون صرفا یک روز در میان تزریق میشه و ایام هفته (شنبه یکشنبه و ...) مدنظر نیست
تازه شم مگه مدرسه است که جمعه تعطیل باشه
- تزریق یک روز در میان، تعطیلی هم در کار نیست
حتی روزهای برفی و یخبندان
حتی برای آلودگی هوا
حتی اجلاس سران
حتی عید نوروز
حتی مسافرتها
حتی بین التعطیلین
بتافرون یک روز در میون
ضمنا اولین بار که میخواستم آمپول بزنم و نامه ای از انجمن نداشتم، داروخانه، داروها را تحویل نداد و چند روزی گذشت برای تهیه نامه و گرفتن دستگاه و داروها و ...
با نگرانی با پزشکم تماس گرفتم که هنوز تزریق هایم را شروع نکرده ام مشکلی ایجاد نمیشه، گفتند: خیر یک هفته تا ده روز مشکلی ایجاد نمیکنه
(ولی فکر میکنم این در شرایطی است که به دارو دسترسی نداریم، در غیراینصورت باید سر موعد تزریق انجام بشه تا اثر مطلوبی داشته باشه و عوارضی در بدن ایجاد نشه)
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید