2013/05/05, 11:03 AM
(2013/05/05, 01:13 AM)fireboud نوشته است: این هم نسخه FLV برنامه در شهر امشب با حجم 40 مگیک دنیاممنون دست شمادردنکنه.داداش فربود الان خودم فهمیدم دیشب چراندیدم داداشم داشت برنامه خودش رونگاه میکرد من گفتم شبکه تهران بزن درموردام اس ی چیزی توی درشهرنشون میده درشهرکه شروع شداولش شروع صحبت راجع تصادفادت کرد اونم بمن گفت این راجع به ام اس است من بلندشدم اومدم تواتاقم 100٪مطمنم توی همون لحظه نشون داده برای نتونستم ببینم توی خونه بایدنفری ی تلویزیون داشته باشه اینطوری همه چی حل میشم اتفاقا گفتم برای من یک تلویزیون بخرن اونوقت اختیارتلویزیون خودم رو خودم خواهم داشت دیگه هیشکی بمن نمیگه که بزاربرنامه خودم رونیگاه کنم.این جنگ دعوای دیشب فقط برای این بود که من تلویزیون اختصاصی نداشتم
دانلود
البته صداش یکم بهم ریخته با تصویر سینک نیست ولی بهتر از هیچیه فعلا اینو داشته باشین تا بعد
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره