کار خوبه سر آدم رو گرم می کنه ولی استرس های محیط کاری میتونه شرایط رو بدتر کنه به نظرم دورکاری مخصوص ماها ساخته شده پایه اید الان خیلی آدمای سالم هم هستن که اط طریق کار در منزل (اینترنت و کارای دیگه) پول درمیارند به نظرم ماها هم باید آستین بالا بزنیم و در زمینه ی اینجور کارا تحقیق بیشتری بکنیم از توی خونه کار کردن خیلی برای شرایط ما مساعدتره اینجوری خونواده ها هم خیالشون راحت تره.
برای شروع می تونین به سایتایی که در زمینه ی کسب درآمد از اینترنت مشغولند مراجعه کنین و راهنمایی بگیرین
برای شروع می تونین به مدارس غیرانتفاعی مراجعه کنین و ازشون بخواین به عنوان کارورز قبولتون کنن من خیلیا رو دیدم که این کارو می کنن (با هر مدرک و رشته ای) و بعضیاشون هم بعدا استخدام همون مدرسه یا مدارس دیگه شدن کلا اگه رو پول تاکید زیادی نکنی همه جا از خداشونه که بری اونجا
برای شروع می تونین به سایتایی که در زمینه ی کسب درآمد از اینترنت مشغولند مراجعه کنین و راهنمایی بگیرین
(2013/04/25, 02:20 PM)blue sky نوشته است: کار نیست من خیلی دوس دارم کار کنم حتی بدون حقوق
کار تو محیط های آموزشی را دوس دارم
برای شروع می تونین به مدارس غیرانتفاعی مراجعه کنین و ازشون بخواین به عنوان کارورز قبولتون کنن من خیلیا رو دیدم که این کارو می کنن (با هر مدرک و رشته ای) و بعضیاشون هم بعدا استخدام همون مدرسه یا مدارس دیگه شدن کلا اگه رو پول تاکید زیادی نکنی همه جا از خداشونه که بری اونجا