2013/04/28, 05:13 PM
یا خدا یعنی چی؟ ناهید مگه سینوکس عین همون آونکس یه پودر فشرده شده توی شیشه نیست که می بایست با آب مقطرش قاطی کنی و بکشی تو سرنگ بعدش بزنی پس چرا می گی صبر نکردی هم دما بشه با محیط بیرون؟ مگه آماده است که بخوای فقط هم دماش کنی؟ راستش من بازم سوزش پا پیدا کردم طی فشارهای عصبی که تو سه چهارماه اخیر برام اتفاق افتاده فکر کنم این ثمرش بود که الان کف پاهام می سوزه مثل پارسال. توسط آقای کاکاوند به مرکز تحقیقات ام اس سینا مراجعه کردم پیش یه پزشکی مدارکم رو نشون دادم گفتند که گفته ی آقای دکتر طوفانیان درست بوده این حمله نیست تشدید علامت هستش نیازی به کورتون با اون حجم که اون آقای دکتر تجویز کردند و من استفاده کردم و پوستم کنده شد نبوده. یه سری کپسول پرگابلین نوشتند و یه قرص دیگه به اسم سیتالوپرام دارم استفاده می کنم کمی اثر گذاشته بنابراین نشون می ده که با همینا خوب خواهد شد (شش عدد آمپول دگزا دادند که گفتند اگه با اینا خوب شد اینا رو هم نزن). دکتر طوفانیان هم همین تجویز رو داشتند منتهی من کپسولهام تموم شد دیگه نرفتم که تجدید بشه. چیزی که هست دکتر طوفانیان همچنان می گن که نیازی به دارو نداری اما ایشون می گفتند می بایست یه دارویی برای ام اس استفاده کنی منتهی بعد از ام آر آی و یه سری آزمایش که خیلی هم گرونه. یعنی اگه بخوان به من بگن سینوکس بزنم چی می شه؟
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش