2013/04/26, 10:28 PM
1. ورزش منظم
والله ورزش منظم و كه شروع كرديم اما ادامه اش و مطمئن نيستم ماشالله روز به روز هزينه باشگاه ها رو حتي برا ورزش ساده اي مثل ايروبيك زياد كردن خوب بيمار جماعت با اينهمه هزينه هاي رنگ و بارنگ چيكار كنه؟
2.تغذیه و رژیم غذایی متعادل
منكه تا يادم مياد رژيم نامتعادلي داشتم از بچگي خلي چيزها رو دوست نداشتم خوراكم نادر هستش
حالا باز اهل چربي و تقلات نيستيم شكر اما هر چي خونه بپزن ميخوريم ديگه كيه حال و رژيم ما رو در نظر بگيره
قسمت جالبش اين 7قلم ميوه بود اونم روزانه؟؟؟حالا خوبه من زياد اهل ميوه نيستم يدونه سيب تو روز بخورم شاهكار كردم وگرنه با اين قيمتها بايد جاي ميوه خون جيگر ميخوردم
3. حفظ وزن سالم
از خدامون هست بتونيم وزن و متعادل نگه داريم مخصوصا از وقتي ام اس گرفتيم وزنمون زياد شده حالا كاش مشكل همين وزن بودفقط
4. به مقدار کافی بخوابید
وااااااااااااااااااااااي بيشترين و عذاب اورترين مشكل من همينه شبها خوابم نميبره و صبحها دير بيدار ميشم معمولا شرايط خونه اينجوره كه همه دير ميخوابن تازه از فكر و خيال كه ادم خوابش نميبره
حالا 8ليوان اب مسئله اي نيست من روزانه زياد اب ميخورم
اما شكر خدا دير خسته ميشم
5. از الکل و تنباکو اجتناب کنید
خداروشكر تو خونه هيچكس اهلش نيست
6 . استرس خود را کاهش دهید
خنده دار ترين گزينه بود

اگه قراره استرس نداشته باشيم بهتره مشكلاتمون و حل كنن..فكر همين خود زندگي..بيكاري..و خيلي چيزهاي ديگه استرس مياره
7. به طور منظم با پزشک خود ملاقات کنید.
جالبه
پزشك كه فرصتي برا من نداره ويزينت و ميگيره دارو مينويسه تموم هر چي هم بگم ميگه عوارض تزريقهحتي تو اين دو سال داروي تقويتي مناسبي هم بهم توصيه نكرده
حتي برا تزريق هزينه ميديم
چكاب كلي؟هر بار رفتم چكاب كلي دكتره گفت جواب ازمايشگاه هايي و كه بيمه تقبل ميكنه رو قبول نداره يه جا رو خودش معرفي كرد كه سه برابرهزينه ام ار اي ميشه
مشاوره
جالبه
8. اطلاعات لازم در مورد بیماری ام اس خود را بدست آورید.
هيچ اطلاعاتي بهم ندادن حتي دكترهايي و ديدم كه خودشونم چيز زيادي نميدونستن من بيشتر چيزها رو از اين سايت ياد گرفتم
9. دریافت درمان زود هنگام
شكر خدا درمان و بموقع شروع كردم اما واقعا نميدونم درماني كه ميكنم بهترينه يا نه فقط با توجه به كم شدن پلاك هام دكتر ميگه همين سينووكس و ادامه بده هيچي نياز نيست
10. دارو های خود را بطور مرتب مصرف کنید .
چشم...اين حرف كاملا درسته من مرتب مصرف ميكنم غير از مواقعي كه مسافرتم
يكبار سر خود دو ماه قطع كردم هيچي نشد اونوقت اما بعدا بي حسي پام زياد تر شد
والله ورزش منظم و كه شروع كرديم اما ادامه اش و مطمئن نيستم ماشالله روز به روز هزينه باشگاه ها رو حتي برا ورزش ساده اي مثل ايروبيك زياد كردن خوب بيمار جماعت با اينهمه هزينه هاي رنگ و بارنگ چيكار كنه؟

2.تغذیه و رژیم غذایی متعادل
منكه تا يادم مياد رژيم نامتعادلي داشتم از بچگي خلي چيزها رو دوست نداشتم خوراكم نادر هستش

قسمت جالبش اين 7قلم ميوه بود اونم روزانه؟؟؟حالا خوبه من زياد اهل ميوه نيستم يدونه سيب تو روز بخورم شاهكار كردم وگرنه با اين قيمتها بايد جاي ميوه خون جيگر ميخوردم

3. حفظ وزن سالم
از خدامون هست بتونيم وزن و متعادل نگه داريم مخصوصا از وقتي ام اس گرفتيم وزنمون زياد شده حالا كاش مشكل همين وزن بودفقط

4. به مقدار کافی بخوابید
وااااااااااااااااااااااي بيشترين و عذاب اورترين مشكل من همينه شبها خوابم نميبره و صبحها دير بيدار ميشم معمولا شرايط خونه اينجوره كه همه دير ميخوابن تازه از فكر و خيال كه ادم خوابش نميبره

حالا 8ليوان اب مسئله اي نيست من روزانه زياد اب ميخورم

5. از الکل و تنباکو اجتناب کنید
خداروشكر تو خونه هيچكس اهلش نيست

6 . استرس خود را کاهش دهید
خنده دار ترين گزينه بود

7. به طور منظم با پزشک خود ملاقات کنید.
جالبه

چكاب كلي؟هر بار رفتم چكاب كلي دكتره گفت جواب ازمايشگاه هايي و كه بيمه تقبل ميكنه رو قبول نداره يه جا رو خودش معرفي كرد كه سه برابرهزينه ام ار اي ميشه

8. اطلاعات لازم در مورد بیماری ام اس خود را بدست آورید.
هيچ اطلاعاتي بهم ندادن حتي دكترهايي و ديدم كه خودشونم چيز زيادي نميدونستن من بيشتر چيزها رو از اين سايت ياد گرفتم

9. دریافت درمان زود هنگام
شكر خدا درمان و بموقع شروع كردم اما واقعا نميدونم درماني كه ميكنم بهترينه يا نه فقط با توجه به كم شدن پلاك هام دكتر ميگه همين سينووكس و ادامه بده هيچي نياز نيست

10. دارو های خود را بطور مرتب مصرف کنید .
چشم...اين حرف كاملا درسته من مرتب مصرف ميكنم غير از مواقعي كه مسافرتم

در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!