2013/04/22, 08:15 AM
عزیز من یه جوری میگی خسته شدم انگار 5 ساله داری باهاش زندگی میکنی و تلخی تحمل میکنی یعنی صبر و تحملت فقط اندازه ی همین 15 روز بود؟
هنوز هیچی نشده خسته شدم و دیگه نمیتونم و بریدم و از این حرفا؟
من فکر نمیکنم شما با همسرتون مشکل حادی داشته باشین همه بخاطر این زودرنج بودنه ما ام اسی هاست عزیزم یکمم اگه چیزی میگه که ناراحت میشی گذشت داشته باش و فراموشش کن اگه انقدر روی هر حرفش و هر کارش ریز نشی و گیر نکنی مشکلت حل میشه یکم بیخیال باش سر هرچیز کوچیک ناراحت نشو زندگیو به خودت زهر نکن با زودرنج بودن این خودتی که از همه بیشتر اذیت میشی
به قول قدیمیا میگن قبل از ازدواج 2 تا چشم داری 2 تا دیگه ام قرض کن طرفتو کامل بشناس
اما بعد از ازدواج از 2 تا چشمات یکیشم باید ببندی عزیزم
من انتظار نداشتم به این زودی اینو بشنوم شما باید الگو باشی واسه دوستانی که میخوان ازدواج کنن
با اینکار هرکیم می خواست ازدواج کنه الان پشیمون شد
هنوز هیچی نشده خسته شدم و دیگه نمیتونم و بریدم و از این حرفا؟
من فکر نمیکنم شما با همسرتون مشکل حادی داشته باشین همه بخاطر این زودرنج بودنه ما ام اسی هاست عزیزم یکمم اگه چیزی میگه که ناراحت میشی گذشت داشته باش و فراموشش کن اگه انقدر روی هر حرفش و هر کارش ریز نشی و گیر نکنی مشکلت حل میشه یکم بیخیال باش سر هرچیز کوچیک ناراحت نشو زندگیو به خودت زهر نکن با زودرنج بودن این خودتی که از همه بیشتر اذیت میشی
به قول قدیمیا میگن قبل از ازدواج 2 تا چشم داری 2 تا دیگه ام قرض کن طرفتو کامل بشناس
اما بعد از ازدواج از 2 تا چشمات یکیشم باید ببندی عزیزم
من انتظار نداشتم به این زودی اینو بشنوم شما باید الگو باشی واسه دوستانی که میخوان ازدواج کنن
با اینکار هرکیم می خواست ازدواج کنه الان پشیمون شد
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
زیر پایت بگذار تا پله شود .....