2013/04/21, 06:48 PM
شیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خجالت بکش اجی نازم
صبرت کجا رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه اولش سخته تا با اخلاقیات ادمهای جدید زندگیت اشنا بشی و بدونی چطوری با کی رفتار کنی؟؟؟؟
(البته دیدیم دست مردم ... کو نون گندم ؟!!! یه همچین چیزهایی )
شیرینم مشکل از ام اس نیست
از یه سری اخلاقه که من هم به شخصه دارم و توی خیلی از ام اسی ها دیدم
اینکه از هر نظر برای همه کس مایه میذاریم و خودمونو توی همه چیز مسئول میبینیم اگر حتی جواب محبت رو با بدی بگیریم بجای اینکه بی خیال مسئله بشیم و طوری رفتار نکنیم که از محبتمون سوء استفاده شه ،دوباره با همون محبت کردن و همون شیوه ادامه میدیم و فقط خودخوری میکنیم
شیرین جان
تقدیر توی ازدواج از دید من حرف اول رو میزنه
اگه الان اینجایی چون بهترین کسی و تنها کسی که تو باهاش خوشبخت میشی همین ادمیه که کنارت وایساده
یاد بگیر چطوری میتونی شیرینی زندگی رو برای هردوتون ایجاد کنی
اینه هنر زن توی زندگی عزیزم
اجی جونم شماها بهترین هستین واسه زندگی هم وتو بهترین بودی و هستی برای اون پس به بهترین شکل ادامه بده گلم
خجالت بکش اجی نازم
صبرت کجا رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه اولش سخته تا با اخلاقیات ادمهای جدید زندگیت اشنا بشی و بدونی چطوری با کی رفتار کنی؟؟؟؟
(البته دیدیم دست مردم ... کو نون گندم ؟!!! یه همچین چیزهایی )
شیرینم مشکل از ام اس نیست
از یه سری اخلاقه که من هم به شخصه دارم و توی خیلی از ام اسی ها دیدم
اینکه از هر نظر برای همه کس مایه میذاریم و خودمونو توی همه چیز مسئول میبینیم اگر حتی جواب محبت رو با بدی بگیریم بجای اینکه بی خیال مسئله بشیم و طوری رفتار نکنیم که از محبتمون سوء استفاده شه ،دوباره با همون محبت کردن و همون شیوه ادامه میدیم و فقط خودخوری میکنیم
شیرین جان
تقدیر توی ازدواج از دید من حرف اول رو میزنه
اگه الان اینجایی چون بهترین کسی و تنها کسی که تو باهاش خوشبخت میشی همین ادمیه که کنارت وایساده
یاد بگیر چطوری میتونی شیرینی زندگی رو برای هردوتون ایجاد کنی
اینه هنر زن توی زندگی عزیزم
اجی جونم شماها بهترین هستین واسه زندگی هم وتو بهترین بودی و هستی برای اون پس به بهترین شکل ادامه بده گلم
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you