من که همه ی تزریقهام رو تو باسن می زنم... اینقدر لاغرو هستم که ران هم نمی تونم بزنم
این چرخشی رو هم به خاطر اینکه محل تزریق دردناک نشه می گن که اگر این هفته روی ران راست زدید هفته بعد روی چپ و...
میدونم کار خوبی نیست ولی وقتی نیست چی کار کنم ... هر چند هر داروخانه ای می رم پیشنهاد سینووکس رو می دن ولی .... نمی دونم شاید این دفعه رفتم بگم برام سینووکس بنویسه دکترم که گرفتاری نداشته باشم!
لو رفتم !!!!
جواب خلاصه دکتر جان:با این کار بدن آنتی بادی تولید میکنه کلا نسبت به اینترفرون ها مقاوم میشه و دیگه به این دارو ها جواب نمیده!
ظاهرا کار خداپسندانه ای نیست انجام نده دخترم مرتب بزن ,باید تا آخرش بری.gif)
!!!.gif)
[/quote]

این چرخشی رو هم به خاطر اینکه محل تزریق دردناک نشه می گن که اگر این هفته روی ران راست زدید هفته بعد روی چپ و...
میدونم کار خوبی نیست ولی وقتی نیست چی کار کنم ... هر چند هر داروخانه ای می رم پیشنهاد سینووکس رو می دن ولی .... نمی دونم شاید این دفعه رفتم بگم برام سینووکس بنویسه دکترم که گرفتاری نداشته باشم!
(2013/04/02, 05:37 PM)edarzi نوشته است: منم الان 2 ماهه تزریق نکردم.... کلا یه ماه می زنم یهو 2-3 ماه تعطیلم!!قبل عید که رفته بودم دکتر مامانم اینو پرسیدنمیدونم اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟!!!

لو رفتم !!!!

جواب خلاصه دکتر جان:با این کار بدن آنتی بادی تولید میکنه کلا نسبت به اینترفرون ها مقاوم میشه و دیگه به این دارو ها جواب نمیده!
ظاهرا کار خداپسندانه ای نیست انجام نده دخترم مرتب بزن ,باید تا آخرش بری
.gif)

.gif)
[/quote]
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...