چپ دست ها بیشتردچاروحشت میشوند
روانشناسان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که افراد چپ دست در مواجهه با شرایط و موضوعات ترسناک، بیشتر دچار وحشت میشوند.
به گزارش ایسنا، این روانشناسان پس از نشان دادن یک کلیپ ترسناک به دو گروه از افراد چپ دست و راست دست در نهایت شگفتی متوجه شدند که پس از تماشای این کلیپ افراد چپ دست بیشتر از راست دستها میترسند.
به گزارش روزنامه بلومبرگ این روانشناسان خاطرنشان کردند که هرچند راست دستها هم پس از تماشای این کلیپ ترسیده بودند اما شدت واکنش ترس و وحشت در آنها خیلی کمتر از افراد چپ دست بود.
دکتر کارولین چووهاری از متخصصان دانشگاه کوئین مارگارت در ادینبورگ در این باره متذکر شد: ما در واقع برای این شرکت کنندگان بخشی از فیلم سکوت برهها را به نمایش گذاشتیم که مطمئن بودیم، حالت ترس را در بیننده ایجاد میکند.
پس از پایان نمایش فیلم را روی هر دو گروه شرکت کننده بررسی کرده و متوجه شدیم چپ دستها در خاطرات و حافظهشان بیشتر دچار آشفتگی شده بودند و رفتارهایی شبیه به کسانی که دچار اختلال استرس پس از ضربه عاطفی شدهاند از خود بروز میدادند.
پویافک نک چون شماچپ دست هستی من این مطلب رو سرچ کردم خدایی نکردم بگم بیشترازبقیه وحشت می کنی نه اصلا منظورمن این نیست.مادر من چپ دست است وهمینطور پدربزرگ مادری من چپ دست بودودایی و دختر داییم چپ دست هستن.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره