2013/04/01, 09:11 PM
7 زوج غذایی مقوی که باید با هم بخورید
این ترکیبات هوشمندانه را امتحان کنید تا بهره غذایی شما چند برابر شود، اینکه شیر استخوانهای شما را تقویت میکند و هویج دید و بینایی شما را بهبود میبخشد خبر خیلی تازهای نیست، اما آنچه که شاید خبر جدیدی برای شما باشد این است که خوردن برخی مواد غذایی با هم میتواند تاثیر هر یک از آنها را در درمان بیماریها چند برابر کند. در این مقاله 7 زوج بسیار مقوی غذایی را به شما معرفی میکنیم.
1

منابع خوب کلسیم :
شیر، ماست، پنیر ( از هر نوع )، براکلی، کلم پیچ، ماهی سالمون و ساردین، سویای غنی شده با کلسیم، بادام، آب پرتقال غنی شده، سبوس غنی شده و مارچوبه.
منابع خوب اینولین :
کنگر، پیاز، سیر، تره فرنگی، کاسنی، موز، آرد گندم کامل و مارچوبه.
ایدههای ترکیبی : موز و غلات صبحانه با شیر مارچوبه پخته شده و پنیر پارمزان رنده شده

منابع خوب کلسیم :
کلم پیچ، کلم براکلی، شیر، ماست، پنیر، آب پرتقال غنی شده، سویای غنی شده، شیر برنج و بادام.
منابع خوب ویتامین D :
ماهی سالمون، ساردین، ماهی تن، ماهی شیر، زرده تخممرغ، سویای غنی شده و شیر گاو.
ایدههای ترکیبی : سالمون کبابی با کلم پیچ خرد شده املت کلم براکلی و پنیر ماهی تن با پنیر کم چرب و نان گندم کامل
3

منابع خوب ویتامین E :
بادام (و روغن بادام)، بادام زمینی (و کره بادام زمینی)، گندم، تخمه آفتابگردان و دانههای سویا.
منابع خوب ویتامین C :
مرکبات، کیوی، فلفل دلمهای، کلم براکلی، کلم بروکسل، گوجه فرنگی، توت فرنگی و سیب زمینی
ایدههای ترکیبی :کره بادام زمینی و توت فرنگی (در نان ساندویچی یا نان تست) سالاد با نارنگی و بادام

منابع گیاهی آهن :
غلات، سویا، گندم و حبوبات ( از جمله دانه سویا، نخود و لوبیا چیتی).
منابع خوب ویتامین C :
مرکبات، کیوی، توتفرنگی، گوجهفرنگی، فلفلدلمهای، کلم براکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی.
ایدههای ترکیبی : سالاد اسفناج با تکههای پرتقال غلات با توت فرنگی
5

منابع خوب ویتامین K :
کلم پیچ، اسفناج، شلغم، کلم براکلی، کلم سبز و کلم بروکسل.
منابع خوب چربی :
مغزها ( از هر نوع از جمله گردو، فندق، بادام و بادام زمینی )، انواع روغنها (از جمله روغن زیتون و کانولا )، بذر کتان، کنجد و آووکادو.
ایدههای ترکیبی : سالاد اسفناج و کلم براکلی با روغن زیتون کلم بروکسل پخته با بادام
6

منابع خوب روی :
غلات کامل ( از جمله برنج قهوهای و نان گندم کامل ) و بقولات.
منابع خوب ترکیبات سولفور:
سیر و پیاز.
ایدههای ترکیبی : برنج قهوهای با پیاز نان گندم کامل با پنیر کمچرب و پیاز

منابع خوب بتاکاروتن :
هویج، زردآلو، طالبی، سیبزمینی شیرین، کلمپیچ و اسفناج.
منابع خوب چربی :
مغزها ( از هر نوع از جمله گردو، بادام و بادام زمینی )، روغنها ( از جمله روغن زیتون، بادام و کانولا )، بذرکتان، کنجد و آووکادو.
ایدههای ترکیبی :سیب زمینی شیرین پخته با روغن زیتون یا کانولا ترکیب زردآلوی خشک، بادام و گردو
منبع : دنیای تغذیه
فعلا سکوت را برگزیدیم ............