2013/03/31, 11:11 AM
سلام بنظر من فکر کردنمون به این مساله فقط خودمونو عذاب میده من که روی این مساله خط کشیدم 2 بار موضوع را مطرح کردم بار اول کسی بود که خیلی ادعای عاشقی داشت البته خیلی قبلتر از درگیر شدنم با ام اس اون پیشنهاد ازدواج داده بود اما زمانی که من خواستم جواب بدم متوجه ام اس شدم با اینکه دائم جواب رد دادم قانع نشد تا اینکه تصمیم گرفتم اعتماد کنم و موضوع را بگم اما اون گفت نمی تونه بعدها زجر کشیدن کسی که دوست داره تحمل کنه و رفت
بار دوم طرف قبول کرد اما بعد از اینکه بهش گفتم تغییر رویه داد فقیر شد مغرور شد انگار میخواد بیوه بگیره میدونید چی میگم به قول ما شیرازیا می خواست از آب گل آلود ماهی بگیره مفت و مجانی اونم با این منت که ماهی کوچولو اگر نمی گرفتمت تو اون آب میمردی
منم تصمیم گرفتم دیگه به این موضوع فکر نکنم مطرح کردن این با دیگران خودش سخت و عذاب آور هست اونوقت با شنیدن و دیدن چنین برخوردهایی فقط خودمون شکنجه می کنیم .
بار دوم طرف قبول کرد اما بعد از اینکه بهش گفتم تغییر رویه داد فقیر شد مغرور شد انگار میخواد بیوه بگیره میدونید چی میگم به قول ما شیرازیا می خواست از آب گل آلود ماهی بگیره مفت و مجانی اونم با این منت که ماهی کوچولو اگر نمی گرفتمت تو اون آب میمردی
منم تصمیم گرفتم دیگه به این موضوع فکر نکنم مطرح کردن این با دیگران خودش سخت و عذاب آور هست اونوقت با شنیدن و دیدن چنین برخوردهایی فقط خودمون شکنجه می کنیم .
خسته ام ...خسته باید یکایک آرزوهایت بر باد رفته باشد تا بدانی وقتی می گویم خسته ام یعنی چه...