2013/03/25, 11:36 AM
تبریک میگم خاطره جانامیدوارم سالیان سال به خوبی و خوشی کنار هم هر لحظه ی زندگیتون رو سپری کنین
و اینکه:
1 کلام و ختم کلامم اینه که:
هر موقع تونستین ظرفیت تحملتون رو به بالای 80 برسونین بدونین که میتونین برین سراغ ازدواج...
چون زندگی مشترک چیزی نیست جز گذشت و تحمل متقابل!منظورم از تحمل اینه که بتونین سختی ها رو تحمل کنین و چشم ببندین رو خیلی چیزا...چون زندگی بی مشکل و سختی وجود نداره و همش تو قصه هاست!
قبلا گفتم و باز هم میگم....:این قضیه ی ام اس رو قبل وابستگی طرف بهش بگین...
بزارین با دید باز تصمیم بگیره...بخدا قسم به جون خودم اونی که شما رو فقط و فقط بخاطر خودتون بخواد نه واسه چیز دیگه با ام اس کنار نمیکشه!
بگین که فردا پس فردا هی نگه بهم نگفتی و هر روز سر این مسئله ناراحت بشینو استرس داشته باشین...
من گفتم و خدارو 1000 مرتبه شکر که گفتم....
الانم هیچ مشکلی سر ام اس با هم نداریم...چون گفتم و خیالم راحته!
البته جا داره اینجا از دوسته عزیزم پویا تشکر کنم که خدا میدونه چقد کمکم کرد تو این راه و همین بحث تصمیم گیری و ...!
ممنونم پویا
ام اس بیماری نیست بچه ها.......
ما سالمیم...
مثه تمامی آدما حس و قلب داریم که میتونیم عاشق بشیمو خوشبخت بشیم...
خوشبختی حقمونه...
پس ام اس رو بهونه نکنیم خواهشا...
تا رسیدن به خوشبختی نهایت تلاشمون رو بکنیم...خوشبخی حقمونه
و اینکه:
1 کلام و ختم کلامم اینه که:
هر موقع تونستین ظرفیت تحملتون رو به بالای 80 برسونین بدونین که میتونین برین سراغ ازدواج...
چون زندگی مشترک چیزی نیست جز گذشت و تحمل متقابل!منظورم از تحمل اینه که بتونین سختی ها رو تحمل کنین و چشم ببندین رو خیلی چیزا...چون زندگی بی مشکل و سختی وجود نداره و همش تو قصه هاست!
قبلا گفتم و باز هم میگم....:این قضیه ی ام اس رو قبل وابستگی طرف بهش بگین...
بزارین با دید باز تصمیم بگیره...بخدا قسم به جون خودم اونی که شما رو فقط و فقط بخاطر خودتون بخواد نه واسه چیز دیگه با ام اس کنار نمیکشه!
بگین که فردا پس فردا هی نگه بهم نگفتی و هر روز سر این مسئله ناراحت بشینو استرس داشته باشین...
من گفتم و خدارو 1000 مرتبه شکر که گفتم....
الانم هیچ مشکلی سر ام اس با هم نداریم...چون گفتم و خیالم راحته!
البته جا داره اینجا از دوسته عزیزم پویا تشکر کنم که خدا میدونه چقد کمکم کرد تو این راه و همین بحث تصمیم گیری و ...!
ممنونم پویا
ام اس بیماری نیست بچه ها.......
ما سالمیم...
مثه تمامی آدما حس و قلب داریم که میتونیم عاشق بشیمو خوشبخت بشیم...
خوشبختی حقمونه...
پس ام اس رو بهونه نکنیم خواهشا...
تا رسیدن به خوشبختی نهایت تلاشمون رو بکنیم...خوشبخی حقمونه
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!