2013/03/16, 11:23 PM
تخممرغ منبع بسیار غنی پروتئین است و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این ماده حاوی تمامی اسیدهای آمینه ضروری برای بدن است. یك تخممرغ متوسط 44 گرمی حاوی 63 كالری است و 1/11 درصد از نیاز روزانه پروتئین را فراهم میكند. تخممرغ حاوی آهن است كه از كمخونی جلوگیری میكند و در اكسیژنرسانی به بافتها نقش دارد. همچنین ویتامین A، B، E و B12 در تخممرغ وجود دارد. ویتامین A به حفظ سلامت پوست و چشم كمك میكند. ویتامین B باعث تقویت استخوانها و پیشگیری از بروز برخی سرطانها و بیماریهای خودایمنی میشود. ویتامین E یك آنتیاكسیدان است كه مواد سمی بدن را خنثی میكند و ویتامین B12 خطر بیماریهای قلبی را كاهش میدهد. فولاد موجود در تخممرغ به ساخت سلولهای جدید و پیشگیری از نقایص جنینی در صورتی كه در 3 ماهه اول حاملگی مصرف شود، كمك میكند. بعلاوه تخممرغ حاوی مادهای به نام كولین است كه از مواد مغذی مهمی به شمار میرود و نقش ویژهای در تكامل مغز و عملكرد آن دارد. یك عدد تخممرغ نیمی از نیاز روزانه شما به كولین را تامین میكند. برای اطمینان از سالم بودن تخممرغ یك ظرف آب نمك درست كنید و تخممرغ را در آن بیندازید. اگر از اطراف تخممرغ حباب خارج شد معلوم است كه پوسته آن سوراخ دارد و سالم نیست. اگر بعد از شكستن تخممرغ سفیده آن آبكی بود و حالت ژلهای نداشت، آن را مصرف نكنید. زرده آن نیز باید حالت برآمده و شكل ثابتی داشته باشد و بوی بدی ندهد.
خنده های تـــو
آرزوهـــای مـن انـد
بخــند
تا برآورده شوند . . .
آرزوهـــای مـن انـد
بخــند
تا برآورده شوند . . .