2013/02/28, 03:40 PM
(2013/02/28, 01:09 PM)moon light نوشته است: ازدواج دوتا ام اسی باهم ازنظرمن بسیارمناسبه.میدونیدچرا؟خودمن بشخصه اگه بخوام بایه آدم غیرام اسی ازدواج کنم حتی اگه اون شخص بیماری دیگه ای هم داشته باشه همیشه نگران این هستم که نکنه یه روزی شرایطمو درک نکنه و از شرایطم خسته بشه!نکنه یه روز بگه دیگه نمیتونم تو واین بیماریت که هرروز یه جورخودشو نشون میده رو تحمل کنم.خب آدما همگی مث هم نیستن.ممکنه تحمل نکنن.بنظرم خیلی خوبه خودمون بفکرخودمون باشیم.تاکی بایدمنتظر مرحمت دیگران باشیم.ولی میدوونید یکی ازمشکلات بزرگ ماچیه؟این که بعضیامون بااینکه ام اس داریم امایه ام اسی رو لایق ازدواج نمیدوونیم.باورکردنش سخته ولی متاسفانه هست!!!
سلام خوب خانم بیا واقع بین باشیم ام اس یه بیماری نیست حرفی که تو این سایت میزنید پس بیا اینو باور کنیم. که جامعه ام اسی ها مثل جامعه انسانهای سالم هست خوب آیا تو جامعه انسانهای سالم همه لایق ازدواج هستن نه نیستن به دلایل مختلف حالا بین ام اسی ها هم عده ای لایق ازدواج نیستن این یه حقیقت حالا به هر دلیلی غیر از بیماری این که مسخره ترین حرف قبلا گفتم بازم میگم بیمار بودن طرف مقابل برای ازدواج نکردن با کسی که دوسش داری خیلی مسخرست چون با هر کسی که ازدواج کنی هیچ قولی نیست که تا آخر عمر مریض نشه پس اگر فکر آدم اینه بهتر ازدواج نکنه هیچ وقت اما خوب اگر بیماری که اصلا بیماری نیست رو بذاریم کنار بازم عده ای لایق ازدواج نیستن این یه واقعیت حرفی رو که قبلا گفتم بازم میگم اینجا حرف هارو فقط بخوانید همین ولی جدی نگیرید چون شما باهم خیلی فرق دارید از زمین تا آسمون پس فقط حرفها در مورد ام اس رو جدی بگیرید همین بببخشید
ما عاشق و رندو مست و عالم سوزیم
با ما منشین وگرن بد نام شوی
با ما منشین وگرن بد نام شوی