(2013/02/08, 10:57 AM)الی کوچولو نوشته است: با سلامی دوبارهسلام ممنونم که به فکر استرس وارده به ما بیماران هستید ای کاشک مسئولینی که تو کار ورود و توزیع داروها هستند به فکر حال ما باشند
تستهایی که شما فرمودید رو من انجام دادم . در طول این یک سال ، دو ماه اکتوریف(داروی آرژانتینی) مصرف کردم و عوارض وحشتناکی از مصرف این دارو داشتم بنابراین اینطور نیست که وقتی یه دارویی خارجی هست حتما بدون عوارض باشه
من به هیچ وجه قصد تجویز داروی خودم به دیگران رو نداشتم؛ این برداشت شخصی شما بوده. به هر حال هر طور راحتید! من فقط به خاطر این استرسی که باید هرماه داشته باشید این حرف رو زدم
در ضمن مگه چه تکنولوژی ای نیازه که ایران نداره!؟
منم گفتم که قصد توهین ندارم من در مورد ربیف اصلی (ایتالیایی) که زیر نظر شرکت مرک تولید می شه و رسیژن (ایرانی) صحبت می کردیم من در مورد آرژانتینی اطلاعات کاملی ندارم ولی از یک منبع نا معتبر شنیدم که ایرانی از لحاظ شدت عوارض از آرژانتینی بهتره
در مورد تکنولوژی تکنولوژی مورد نیاز برای این داروها که پروتویین انسانی هستند به زبان ساده بگم باید ژن انسانی تولید این پروتویین را به باکتری القا کنند که باکتری پروتویین را تولید کند چند ژن را هم در طول مدت ۱۰-۲۰ سال بررسی می کنند که کدام ژن پروتویینش موفیدتر و عوارض کمتری داشته بعد از آن ژن و گونه باکتری القا شده استفاده. می کند
این دارو ها مثل ماشین نیستند که بودن اجازه و راهنماییه و اجرایی دستورالعمل تولید داروی شرکت تولید کننده اولیه برای انسان خود سرانه تولید کرد
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems