(2013/02/07, 04:48 PM)الی کوچولو نوشته است: سلامسلام
خب من نمیدونم شما چه اصراری دارید که حتما داروی خارجی مصرف کنید!؟
رسیژن هیچ فرقی با ربیف نداره و همیشه در دسترس هست! شماها اینطوری هر بار برای تهیه دارو یه استرس بزرگ به خودتونت وارد می کنید. آخه مگه ما چی مون از کشورهای خارجی کمتره!؟ یه کم تواناییهای خودمون رو باور داشته باشیم
ایرانی در تولید این داروها تکنولوژی لازم را ندارد تازه من روی دارویی خارجی که ۱۰ سال هستم خوب جواب گرفتم شما چه اسراری داری که ما ایرانی بزنیم شما تازه ۱ سال ام اس را روی شما تشخیص دادند آیا تست ازیمی دادی یا ام ار ای با تزریق انجام دادی می دانم که هیچ کدام از اینها را انجام ندادید پس بهتر دیگران را هدایت نکنید همون طور که من یا هر کس دیگر که دارد ربیف می زنه به خاطر نتیجه ای که گرفته به افراد دیگه که هر چی برای بیماری شان استفاده می کنند داروی خودمان را اجبار نمی کنیم که استفاده کنند از کجا معلوم سیستم ایمنی بدنشان جواب عکس نده و بدتر نشوند من از یک پزشک درباره اثرات جانبی داروی مشابه ایرانی شنیدم که تاثیراتی که روی انزیم های کبدی بیماران می گذارد به مراتب شدید تر از ربیف بوده ربیف روی انزیم های کبدی تعداد کمی از بیماران گزارش شده تاثیر کمی گذاشته که افزایش جزعی داده که آن هم با تغییر رژیم غذایی و مرور زمان خوب شده
ما خودم را باور داریم ولی دارو سازهای ایرانی را در تولید این داروها باور نداریم
البته من قصد توهین ندارم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems