(2013/02/05, 01:58 PM)spring نوشته است: حسام عزیز با صحبتهای تو کاملا موافقم چون خود من هم اوایل مصرف ربیف همه چیز داشت خوب پیش میرفت .یه بار رفتیم مسافرت 6 تا از داروهام خراب شد کلی ناراحت شدم بهم دارو نمیدادن رفتم بیمه باهام خیلی بد برخورد کردن یه هفته دپرس دپرس بودم .ولی اون روزی که دکترم گفت که ربیف مصرف نکن خیلی ناراحت نشدم .به قول خواهرم که همیشه توی شرایط سخت زندگی به من این حرفو میزنه اینم بخشی از زندگی ماست کاریش نمیشه کرد فقط صبر .من الانشم که اکتووکس رو شروع کردم چون تزریق عضلانیه .اولین بار هم هفته پیش روی بازو دست راستم تزریق انجام شد انگشتای دست راستم بی حس شده گرفتگی دارم ولی کاریش نمیشه کرد خیلیا مثل من هستن خیلی ها هم شرایط دشوارتری رو به نسبت من تجربه کردن مهم اینه که تحمل کنیم .یه قانون طلایی هست که میگه مشکلات برای همه هست .منم باشما موافقم
مشکلات موقعی مشکل می شوند که ما بهشون بگیم مشکلند
من اولین باری که اینترفرون زدم (آوانکس) بهم گفتند قبل و بعد از تزریق مسکن بخور من تزریق اول خوردم دیدم اونجوری که می گن نشد تزریق بعد مسکن نخوردم بازم اونجوری که انتظار داشتم اتفاق خاصی مانند طب یا سر درد و تهوء و استراق که می گتند رخ می ده بعد از تزریق برام روخ نداد
اگر هم اتفاقی افتاده نمی دانم که مربوط به دارو بوده یا نه یک طب خفیف بوده که با استامینافن رفع شده
هدف اصلی کنترل و شکسته ام اس است نباید خیلی حساس شد از کاه کوه ساخت
حالا بریم سر موضوع اصلی که چرا ربیف نیست کی میاد من با ربیف تونستم بیماریم را کنترل کنم شاید بتوانم اعلام پیروزی کنم خدایا داروی ما کی می یاد انشالاه دارو تمام بیمارانت راحت و آسان در دسترسشون باشه