(2013/02/01, 02:44 PM)shokolat نوشته است: خوشبختی اونه که تو در کنار یه نفر فقط به ارامش واطمینان برسی
با سارا و سجاد موافقم!!!ولی بیایم تعریف خوشبختی رو یه مقدار کش و قوسش بدیم .اینکه خوشبختی صرفا تو ازدواج نهفته نشده.درسته ازدواج خوبه ولی نباید تو ذهنمون این باشه که فقط و فقط با یه نفر قراره به آرامش برسیم و باید بگردیم هر چه زودتر اونو پیدا کنیم...
ازدواج یه کاناله برای رفع خیلی از نیاز ها به صورت کاملا منطقی درست و عرفی!!!از حرفام اینطور برداشت نشه کسی که یه نفر مورده نظرش رو پیدا نکرد حالا بیاد کانال رو عوض کنه ....نه!
ضمن اینکه تو این زمینه خاص, ما جدای از ام اس یک انسانیم با معیار ها و ملاک های خودمون نیایم اول بسم ا... خودمون رو با ام اس معرفی کنیم.نظر من اینه اول یه سری شرایط اولیه چک بشه اگه فکر میکنید وقتی ام اس نباشه این فرد مناسبه براتون بعد براش توضیح بدید که این مسئله(ببینید مسئله نه مشکل) وجود داره.
شدیدا هم توصیه میکنم تو این مرحله وارد فاز احساسات نشن و از قبل هم دو طرف کاملا آمادگی این رو داشته باشن که ممکنه به موردی بربخورن که دیگه نشه ادامه داد.این سنگا رو همون اول باید وا کند تا بعد از مطرح کردن ام اس طرف شاکی نشه که من باید از اول میدونستم.ضمن اینکه غیر مستقیم هم میشه پرسید یا میشه متوجه شد که طرف مقابل آمادگی زندگی با یه فردی که بیماری مزمنی داره رو داره یا نه!!این آخری رو من تجربه کردم حالا نتایج یافته هام رو بعدا در اختیارتون میزارم
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...