2013/01/28, 09:04 PM
واما راجب روغنها و گوشتها....
بدیعیست که روغنهای مایع بهتر و بی ضررتره....روغن کائولا یا همون کلزا سرشار از امگا3 روغن زیتون و کنجد که همگی به فوایدشون واقفین
ویک پیشنهاد من میدم روغن هسته انگور حاوی امگا 3 و 6 و طبیعت نسبتا معتدل برای کسانی که نمیتونن طییعت گرم زیتون و کنجد رو تحمل کنن
و کسانی که از طعم و بوی اینا بدشون میاد این بهترین روغنه چون هیچ طعم و بوی خاصی نداره ومناسب برای هم پخت و پز و هم سالاد وبسیارمفید
یه چیزی میخواستم بگم راجب زیتون که فقط جون میده برای سالاد بخصوص سالاد شیرازی...هم طبیعت سالاد رو گرم میکنه و هم احساس طعم ترشی رو
کم میکنه برای کسانی که طعم ترشی رو دوست ندارن....
و حالا گوشت
بهترین گوشتها با فواید بسیار و مضرات کمتر گوشت شترمرغ وبوقلمون وگوشتهای شکار...کبک وبلدرچین و....
شخصا خود من و خانوادم گوشت گوسفند رو از رژیم غذایمون حذف کردیم مگر تو مهمونیا...بخاطر اسید بالایی که این گوشت تولید میکنه
دیرهضم بودنش نسبت به بقیه گوشتها و چربیهای مضر داخل بافتش....چیزایی که برای آدم بخصوص ام اسی ها فاجعه ست....
بوقلمون ویتامینای خاصی داره و مقوی بشرطی که تازه باشه وبدون پوست مصرف بشه...
واما شترمرغ که دارای مزایای بسیاریست....
-دارای بالاترین میزان آهن نسبت به سایر کوشتها...
مناسب برای افراد کم خون و خانمای باردار و کودکان در حال رشد
-دارای پائین ترین میزان چربی، کلسترول و سدیم
مناسب برای بیماران قلبی عروقی و افراد فشارخونی( در کشورهای پیشرفته پزشکان قلب قبل و بعد از عمل جراحی و جهت پیشگیری از بیمارهای قلبی
استفاده مداوم از گوشت شترمرغ رو توصییه می کنند
- دارای مقادیر بالایی ویتامین های B1 B2 B3 B5 B6 B12 و امگا3
که موجب درمان افسردگی، خستگی، بیخوابی، و استرس میشود...بسیار مناسب و مفید برای ما ام اسی ها
در ضمن میزان مطلوب اسیدهای چرب غیر اشباع در گوشت شترمرغ باعث پیشگیری از بیماری تصلب شرائین میشه
-دارای بالاترین میزان ال کارنیتین نسبت به سایر گوشتها
عاملی برای سوختن چربیهای اشباع شده در بدن( چربی سوز طبیعی )
یعنی کار قرص ال کانتین رو دقیقا انجام میده
-دارای میزان بالای اسید لینولئیک
بدن قادر به ساخت آن نیست و برای متابولیسم ضروریست
-پروتئین بالا در مقابل چربی بسیار کم
مناسب برای افراد چاق و ورزشکاران رژیمی
-بالاترین قابلیت هضم در میان گوشتهای قرمز
مناسب برای بیماران گوارشی و دارای مشکلات سو هاضمه
دوستان توجه کنید:گوشت شترمرغ تنها گوشتیست که انجمن قلب و عروق و انجمن سرطان و دیابت آمریکا اونو بعنوان (غذای سلامتی)توصیه می کنن
پس باتوجه به این مزایا بهتر نیست در نوع مصرف گوشتتون تجدید نظر کنید
درضمن دوستان عزیزم این گوشت از نظر قیمتی بسیار باصرفه تر از اقلام دیگر میباشد چون بدون چربی و استخوان ارائه میشود
البته اگه بصورت فیله خریداری کنید فیله خورشتی اون عالیه....
گوشت شترمرغ از لحاظ پخت تفاوت چندانی با گوشتای قرمز دیگه نداره و انواع کباب و خورش و غذاهای ایرانی و فرنگی را میشه با اون طبخ کرد
انشالله در تاپیکی جدید که مربوط به آشپزی میشه بیشتر از این گوشت خواهم گفت....
التماس دعا....یاحق
« گوهر پاک بباید که شود قابل فیض »
« *پیوند قلبها مسافت نمی شناسد وقتی که خــدا عاقداست و مهرش حس قشنگ عشق و امید »
« Love is the medicine for any kind of pain »