2013/01/23, 11:26 AM
منم هميشه جز بچه مثبت ها بودم ... درسم خيلي خوب بود ... بگذريم كه دوران راهنمايي و دبيرستان كه تيزهوشان مي رفتم و بين كسايي كه خيلي خيلي باهوش بودن يه كم ، كم آوردم ولي هميشه ادبياتم خوب بود زنگهاي انشا انگاري قند تو دلم آب مي كردن...
هميشه سعي مي كنم با همه به خوبي رفتار كنم كه كسي خداي نكرده ازم نرنجه كه اون دنيا نمي تونم از پس حق الناس بر بيام...
خيلي حساس و زود رنجم ... ولي هيچ وقت اشكم جلوي جمع در نمياد و خلوت خودم رو مي طلبه... هر چند چشمام هميشه احساسات درونم رو فاش مي كنن
از همه چيز بهترين رو مي خوام ... همه چي بايد با نظم و سر زمان خودش پيش بره وگرنه عصبانيم مي كنه..
خودم خيلي مسئوليت پذيرم و از ، از زير كار در رفتن آدما خيلي حرصم مي گيره...
و اينكه تازگيا خيلي زود عصباني مي شم ... مني كه طاقتم و صبوريم زبون زد بود الان خيلي زود از كوره در مي رم... خدا به خير كنه!
هميشه سعي مي كنم با همه به خوبي رفتار كنم كه كسي خداي نكرده ازم نرنجه كه اون دنيا نمي تونم از پس حق الناس بر بيام...
خيلي حساس و زود رنجم ... ولي هيچ وقت اشكم جلوي جمع در نمياد و خلوت خودم رو مي طلبه... هر چند چشمام هميشه احساسات درونم رو فاش مي كنن
از همه چيز بهترين رو مي خوام ... همه چي بايد با نظم و سر زمان خودش پيش بره وگرنه عصبانيم مي كنه..
خودم خيلي مسئوليت پذيرم و از ، از زير كار در رفتن آدما خيلي حرصم مي گيره...
و اينكه تازگيا خيلي زود عصباني مي شم ... مني كه طاقتم و صبوريم زبون زد بود الان خيلي زود از كوره در مي رم... خدا به خير كنه!
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...