2013/01/23, 05:53 AM
من رأی میدهـــــــــم، تـــو رأی میدهـیـــــــــــــی، مـــا رأی میدهیــــــــــم
امروز رفتم با اونیکی میلم رأی بدم ییهو یه چی اون پایین دیدم که نظر توجه من رو به خودش جلب کرد
اون پایین پایین اینو نوشته :
"
ویژگی های برتر از نظر مدیریت وبسایت:
علاوه بر دنیای مجازی ، در دنیای واقعی نیز فعالیت های وسیعی از جمله برگزاری : دیدارهای ماهانه اعضا ، برگزاری سفرهای فصلی با توجه به شرایط و شرکت در جلسات رسمی انجمن ها را دارد .
تهیه فیلم های اموزشی و دوبله فیلم های زبان های غیر پارسی با مشارکت اعضا سایت .
تهیه جامع ترین دانشنامه بیماری ام اس در سطح منطقه با مشارکت اعضا .
تهیه خبرهای روز جهان ام اس و ترجمه آن جهت استفاده کاربران توسط اعضا
برگزاری برنامه های کوهنوردی، گردشگری و مسافرت های بین شهری برای پیشبرد اهداف سایت
انجام تحقیقات و پروژه های دانشگاهی دانشجویان از طریق سایت و با همکاری اعضا
"
اینجا بود که با خودم گفتم باید رفت زیر آب این مدیر ( اون نه ها، این ) رو پیش مدیر جشنواره زد،
آخه چرا مردم و اغفال میکنی هان؟ مسافرت بین شهری آره
یه بنده خدایی اینقذه میگه بیاین چابهار چرا نمیبری بچه ها رو هان؟ هان بگو دیگه؟ چرا از چابهار خوشت نمیاد هان؟ اون بنده خدا گناه نداره اینهمه رأی داده بعد تو از چابهار خوشت نمیاد هان؟ چرا همه دوس دارن برن چابهار فقط تو نمیزاری هان؟ من به عنوان یک ایرانی که علاقه شدیدی به چابهار دارم الان سوالم اینه ، واقعا چرا هان؟
و اینکه اونایی که وبلاگ فعال دارن و میخوان از این گوشه وبلاگی ها بزارن تو وبلاگشون برای رای دادن به ام اس سنتر من و خبرکنن (البته این کاملا شخصی ه از طرف سایت نیست ، من خودم این کارو کردم گفتم بگم اگه کس دیگه ی هم خواست بدم بهش)