(2013/01/16, 01:59 PM)ghaside نوشته است: خدا کنه همینکه شما دوستای خوبم میگید باشه . هر دفعه که روحیه ام خوب میشه و میام این سایت یه چیزایی میخونم که هرچی ساختم خراب میشه واسه همین تازه گیا کم میام و تا اونجا که بشه سعی میکنم تاپیک های امیدبخش رو بخونم . امیدوارم همه مون بتونیم این ام اس کزایی رو کنار بزنیمببین من میگم کاری به متن مقاله هانداشته باش روحیه ات روشادکن.ام اس رونادیدبگیرهمه چی اتوماتیک وار,حل میشه.ازچیزی که ترس نداره چرابایدبترسی.توی این کره خاکی یک بیماریهایی هستن که هنوزکسی اسمشون روهم نمیدونه درمان وکنترل بماندجای خود.من توی بیمارستان برای پالس تراپی بستری بودم.یک دختر15-16ساله بستری بود.که دست وپاش یک دفعه ای مثل چوب خشک میشدن وصداش درنمی اومد.دکترهااینهمه تلاش کردندتابدونندبیماری اون دخترچیه آخرسربه نتیجه ای نرسیدندوگفتندبهش یک شوک واردشده است.دردش که بی نهایت بودبا جیغ هاش تمام بیمارستان روگذاشته بودروسرش.بامسکنهای خیلی قوی دردش روکنترل میکردن ویکی دیگه یک مشکلی داشت تایک پارچ آب نمیخوردیک کلمه صداازدهانش درنمی اومد.یعنی بایک پارچ آب یک کلمه برزبونش می اومد.اوناروکه دیدم گفتم خدایاهزاران مرتبه شکرت من بیمارنیستم,بیماریی بمن دادی که به راحتی کنترل میشه.پس یعنی وجودنداره
بقول یک دوستی بیماری ام اس روی مخ دنیااست.یک دنیادانشمنددارن تلاش میکنن وعلت ودرمانش روکشف کنن ایشالاحتمابزودی موفق میشن.نمیگی بیماری اونی که یک عالمه دکترتوتشخیصش موندن ,کسی اسم اون بیماریهای بینهایت عجیب رونمیدونه.اون دودختر,رومن خودم دیدم.تاوقتی که من بستری بودم هیچ دکتری بیماری اوناروتشخیص نداده بود.وقتیکه آدم بیمارستان بستری میشه اونوقت کاملامتوجه میشه که ام اس هیچ است
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره