امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار آنفلوآنزا نوع A
من یک هفتست دارم خودمو میکشم و به همه میگم هی حرفمو شوخی میگیرین
من ۲ هفته قبل تو اداره بهزیستی تو همین کنفرانس ویدوئیه محرمانه بودم که شوهرخاله شما هم تو تهران تشریف بردن
من آمار نمیدادم چون دوست نداشتم استرس داشته باشیم ... ولی حالا که تو گفتی بهتره بگم شوهر خالتم همه چیز و بهت نگفته ...
بی برو برگرد از این ۲۴ میلیون نفر ۱ درصد منجر به مرگ میشه ... یعنی ۲۴۰ هزار نفر ... و یک سری آماره دیگه که اگه قرار بود پخش بشه اصلا اسم کنفرانس رو محرمانه نمیذاشتن
حمید هر چی میگه حتما باید رعایت بشه .. بخصوص برای ما ام اس هااااا خیلی خطرناکه ...
فقط میتونم بگم هر کی مریضه یا یه مشکلی داره خیییییییلی باید مراقب باشه تا آلوده به این ویروس نشه ... چون اگه ویروس توسط یه ویروس دیگه تغییر ماهیت بده ... اصلا معلوم نیست چه اتفاقی میافته ... یعنی حتی کارشناسا به خودشون جرات پیشبینی این وضع رو هم نمیدن .....
خلاصه خانوم هاااااااااا آقایاااااااان فعلا تا اطلاع ثانوی هر چقدر میتونین مرض وسواس بگیرین ...
این واکسنی هم که ناهید گفته پیشگیری نمیکنه ... فقط باعث میشه مقاومت بدنمون بالا بره و سیستم ایمنی بدن فعال تر باشه... سیستم ایمنی بدن ماها هم که ماشالا شورشو در آورده و بیش حد فعاله ....
Wink Wink Wink Wink Wink
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2

پیام های داخل این موضوع
اخبار آنفلوآنزا نوع A - توسط nahid - 2009/09/05, 03:53 PM

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان