(2012/12/19, 02:40 AM)Destiny hope نوشته است: من دوشنبه مرکز تحقیقات ام اس بیمارستان سینا بودم، خانم دکتر دوستی و یه خانم دکتر دیگه باهام راجع به عوارض این دارو صحبت کردن و گفتن قبل اینکه وارد طرح بشی باید اینها رو بدونی و اگر باهاشون مشکلی نداشتی فرم رضایت نامه آگاهانه رو امضا میکنی.....آخه مگه مشکلت چیه که میخوای وارد یه طرح تحقیقاتی بشی؟
اونجا مردد شدم فرصت خواستم تا فکرکنم....گفتن تا دوشنبه ی هفته ی بعد فکراتو بکن و با خانواده ات مشورت کن و تصمیمتو بگیر
سینووکس برای من جواب داده و الان وضعیت بیماریم بد نیست و آخرین حمله ام هم واسه2 سال پیش بوده اما واقعا جای تزریقش اذیتم میکنه....
نمیدونم باید چیکار کنم....از طرفی تزریق دارو آزارم میده،از طرف دیگه از اینکه وارد این طرح بشم میترسم

شماها چون دکتر صحرائیان گفته میخواین وارد این طرح بشین
خب اگه دکتر صحرائیان فلان حرفها رو نزنه و بهتون پیشنهاد ندهه که از فینگلومید استفاده کنین، خب سر خود صحرائیان بی کلاه میمونه.اگه بگه بذارین از طرح خارج بشه بعد استفاده کنین، خب خودشون نمیتونن تحقیقاتشونو انجام بدن
اگه کسی حالش بده قبوله که از دارویی استفاده کنه که هنوز تو طرحه اما اگه حالتون بد نیست آخه چرااااااااااا میخواین از دارویی استفاده کنین که هنوز خوبی یا بدیش ثابت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
![[تصویر: 1927b880db2a9f321.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1927b880db2a9f321.jpg)