سال 84که برای من بیماری ام اس تشخیص داده شدمن فکرمیکردم توی ایران فقط من ام اس دارم وهمه اش به خدامیگفتم خدایامن چه گناهی کردم که مبتلابه ام اس شدم تااینکه کم کم بااین بیماری راه اومدم وباهاش همزیستی مسالمت آمیزپیداکردم سال91توی اینترنت میخواستم درباره بیماری ام اس سرچ کنم که چشم من انجمن ام اس سنترافتادوعضوش شدم واینجاخواهروبرادارن بسیارعزیزی پیداکردم که ایشالاخداوندمتعال همگی شان راشفاکامل دهدمن ندیدهمه آنهارامن براداران وخواهران تنی خودم دوست دارم چه درخواب وچه دربیداری بیادخواهروبرادران همدردخودم هستم.

به امیدسلامتی همگی
من بادیدن سایت ام اس سنترازیک طرف خوشحال شدم که این همه برادروخواهرپیداکردم وازطرف دیگه خیلی ناراحت شدم که علاوه برمن اینهمه بیمارام اسی درایران وجوددارد

دست مدیران عزیزوناظرین عزیزدردنکندکه این سایت رادرست کردندوبرای این سایت زحمت میکشند.
دست آقاحمیدوسیناومجیدوفربودوسانازوسایناونازلی وپویاومه ساوهمه ی دوستان عزیزدردنکند

من بادیدن سایت ام اس سنترازیک طرف خوشحال شدم که این همه برادروخواهرپیداکردم وازطرف دیگه خیلی ناراحت شدم که علاوه برمن اینهمه بیمارام اسی درایران وجوددارد

دست آقاحمیدوسیناومجیدوفربودوسانازوسایناونازلی وپویاومه ساوهمه ی دوستان عزیزدردنکند
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره