2012/12/10, 11:34 AM
(2012/12/09, 10:23 PM)MFhealth نوشته است: من با این تجهیزات سینووکس مشکل دارم. وقتی آب مقطر رو دارم تو ویال میریزم خودش با سرعت اتوماتیک ریخته میشه و باعث میشه یه خورده کف کنه. بعد که حل شد می خوام بکشم تو سرنگ خیلی سخته من سرنگ رو میکشم بالا و یه نیرویی هم سرنگ رو میکشه پایین و نمیشه محتوی ویال رو تا آخر تو سرنگ کشید. در نهایت حجم ماده تزریقی 0.7 میلی لیتر میشه.خیر دارویی که با این زحمت بدست میاد نباید یک میلی لیتر ان هم هدر رود پس این کار را بکنید.
اگه قضیه خلا باشه چرا همین کار رو با آب انجام میدم اینجوری نمیشه. مثلا بعد از تزریق میام تست کنم که چی کار کنم مساله خلا رو حل کنم. تو سرنگ آب میریزم و میزنم تو ویال اینجوری نمیشه اصلا اتوماتیک به ویال ریخته نمیشه و خیلی راحت میشه ماده رو تو سرنگ کشید.عجیبه؟
شما چی کار میکنید؟چه جوری این کار رو انجام میدید؟
(دلم برای آوونکس تنگ شده)
بعد از کشیدن اب سزنگ را هوا گیری کنید.
داخل ویال خلا است و اب را ناگهان میکشد تو پس هنگام داخل کردن به سر لاستیکی ویال با دو انگشت گردن پیستون سرنگ را طوری بگیرید که نوک انگشتانتان به انتهای سیلندر گیر کرده و اجازه حرکت پیستون سرنگ را ندهد.
حال قرص را به کف ویال بیندازید و به ارامی دو انگشت خود را شل کرده تا پیستون حرکت کند و اب را از بالا روی قرص بریزید.
بعد از مخلوط شدن انها کشیدن ان از وسط در لاستیکی ویال مهم است.
اگر هم کف کرد با خوصله و ضربه زدن به سرنگ کف بر طرف میشود