امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسافرت باهواپیما
#1
کدام بیماران مجاز به مسافرت با هواپیما نیستند؟
توسط دکتر سید رضا خورسندی

ایسنا: یک متخصص طب هوافضا با اشاره به وجود محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی برای مسافرت‌های هوایی بیماران، گفت: مبتلایان به آنفارکتوس میوکارد (MI) در شش روز نخست بروز بیماری اجازه مسافرت هوایی ندارند و در روز هفتم هم در صورت فقدان مشکل و با مجوز، اجازه پرواز دارند.

دکتر ابوالفضل خامکی در نخستین سمینار جنبه‌های پزشکی مسافرت‌های هوایی با بیان این که افراد مبتلا به ادم پولمونری تا پیش از قطع ادم مجاز به پرواز نیستند، اظهار کرد: به افرادی با جراحی قلب در کمتر از 9 روز اجازه پرواز داده نمی‌شود.

وی با بیان این که در افرادی با تعویض دریچه قلب برای 10 تا 21 روز ممنوعیت مسافرت هوایی وجود دارد، افزود: آنژیوگرافی عروق کرونر تا 24 ساعت و آنژیوپلاستی تا 48 ساعت اجازه پرواز ندارند.

یک متخصص طب هوافضا با بیان این که به افراد مبتلا به ترومبوفلبیت فعال پا تا پیش از برطرف شدن عارضه اجازه پرواز داده نمی‌شود، گفت: مسافرت هوایی برای این افراد در صورتی بلامانع خواهد بود که وضعیت جسمانی فرد ثابت و نیازی به دریافت داروهای آنتی کوآگولان نداشته باشند.

دکتر خامکی، ترومبوز ورید عمقی را ممنوعیتی برای مسافرت‌های هوایی تا چهار روز دانست و افزود: پس از پنج روز در صورت ثابت شدن وضعیت بیمار سفر هوایی تحت شرایط خاص نظیر به همراه داشتن کپسول اکسیژن و فشار نرمال هوا در هواپیما منعی ندارد.

وی در ادامه با بیان این که آنژین‌های ناپایدار به هیچ وجه مجوزی برای پرواز ندارند، یادآور شد: چنانچه آنژین صدری فرد با دریافت دارو تحت کنترل باشد، پرواز بلامانع است.

این متخصص طب هوافضا، ترومای ناشی از تغییر فشار را از دلایل برخی ممنوعیت‌های مسافرت‌های هوایی بیماران عنوان کرد و افزود: در کابینی با پنج تا شش هزار پایی 30 درصد کاهش فشار هوا رخ می‌دهد. ‌از این رو مبتلایان به مشکلات گوش میانی به علت بارو تروما( ترومای ناشی از فشار) ممنوعیت پرواز دارند.

دکتر خامکی، اوتیت، سینوزیت و اعمال جراحی گوشی را از دیگر موارد ممنوعیت پرواز به علت ترومای ناشی از تغییر فشار برشمرد و افزود: پنوموتوراکس هم از خطرناک‌ترین مواردی است که در صورت اقدام به مسافرت هوایی به مرگ فرد منجر می‌شود.

وی با بیان این که اجازه پرواز برای بیماران باید توسط پزشک ایرلاین تایید شود، افزود: این در حال است که پزشک معالج هم باید گواهی درباره امکان سفر هوایی برای بیمار صادر کند.

این متخصص طب هوافضا، افت دانستیه، فشار و دمای هوا در ارتفاعات را عاملی برای نامساعد کردن شرایط برای مسافر بیمار عنوان کرد و یادآور شد: مهم‌ترین عامل خطر افت فشار اکسیژن است که بر این اساس مبتلایان به کم خونی با هموگلوبین کمتر از 5/8 اجازه مسافرت هوایی ندارند.
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi , Hasty , sargol , زهرا59
  


پیام های داخل این موضوع
مسافرت باهواپیما - توسط حکیم - 2012/12/10, 10:15 AM
RE: مسافرت باهواپیما - توسط sargol - 2012/12/10, 12:36 PM



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست