2012/12/05, 09:41 AM
نمیدونم نظر هرکدوم از شما ها نسبت به زندگی چیه
ولی من نظرم اینه که کاملا حساب شده باید قدم برداشت
مثل شطرنج.
اگراشتباه کنی نه اینکه نشه درستش کرد ،میشه،اما به قیمت اینکه 2حرکت از رقیبت عقب بمونی
(یکی واسه اشتباه و عقب نشینی و دومی بابت جبران اون اشتباه)
روزی که دکتر به من هم گفت بچه دار شو من این جوابو بهش دادم:
قراره من دست بچه ام رو بگیرم ببرم پارک نه اینکه اون پشت ویلچر منو بگیره ببره پارک
گفت حالا تا اون موقع
گفتم نشد دکتر حروقت گفتی حالا تا اون موقع یعنی بدون فکر داری تصمیم میگیری و من اینطوری نیستم.
بچه خوبه ولی فکر کنید...
ما که برای شیرینی بخشیدن به زندگی پدر مادرمون اومدیم آخر عاقبتمون شد این
اون بدبخت که برای درمان بیماری من و شما قراره بیاد بعد از 10سال که بهش میگن فلانی ننه بابات تو رو بدنیا آوردن تا بلکه تو بیماریشون یه فرجی بشه.
تو رو بخاطر خودت نمیخواستن
میدونین این بچه چه حالی میشه؟؟؟؟؟
تو رو خدا فکر کنینن.حالا هی میگیم ما روحیه داریم ما خودمونو نمیبازیم ما ال ما بل
آره همه درست ولی حقیقت یه چیزه.
این بچه ها دوست دارن پدر ومادر داشته باشن نه اینکه یا پدر یا مادر داشته باشن.
ولی من نظرم اینه که کاملا حساب شده باید قدم برداشت
مثل شطرنج.
اگراشتباه کنی نه اینکه نشه درستش کرد ،میشه،اما به قیمت اینکه 2حرکت از رقیبت عقب بمونی
(یکی واسه اشتباه و عقب نشینی و دومی بابت جبران اون اشتباه)
روزی که دکتر به من هم گفت بچه دار شو من این جوابو بهش دادم:
قراره من دست بچه ام رو بگیرم ببرم پارک نه اینکه اون پشت ویلچر منو بگیره ببره پارک
گفت حالا تا اون موقع
گفتم نشد دکتر حروقت گفتی حالا تا اون موقع یعنی بدون فکر داری تصمیم میگیری و من اینطوری نیستم.
بچه خوبه ولی فکر کنید...
ما که برای شیرینی بخشیدن به زندگی پدر مادرمون اومدیم آخر عاقبتمون شد این
اون بدبخت که برای درمان بیماری من و شما قراره بیاد بعد از 10سال که بهش میگن فلانی ننه بابات تو رو بدنیا آوردن تا بلکه تو بیماریشون یه فرجی بشه.
تو رو بخاطر خودت نمیخواستن
میدونین این بچه چه حالی میشه؟؟؟؟؟
تو رو خدا فکر کنینن.حالا هی میگیم ما روحیه داریم ما خودمونو نمیبازیم ما ال ما بل
آره همه درست ولی حقیقت یه چیزه.
این بچه ها دوست دارن پدر ومادر داشته باشن نه اینکه یا پدر یا مادر داشته باشن.
حدیث قدسی:
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.
هر گاه عبدی گناه می کند قطعه ای از زمین که در آن محل این گناه را انجام داده است از خدا اجازه می خواهد بنده را در کام خود فرو ببرد و آن سقفی که روی سر آنهاست از سقف بناها یا آسمان است از خدا اذن می طلبند که بر سر آنان خراب شود .
اما خداوند متعال می گوید :
دست از بنده من بردارید و به او مهلت بدهید زیرا شما او را خلق نکرده اید اگر او را خلق کرده بودید به او رحم میکردید.