امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کودکان سزارینی در معرض ابتلا به ام اس
(2012/12/02, 09:47 PM)farkhonde نوشته است: اشتباه نکنید. مادرایی که دو مدل زایمان رو داشتن همه میگن طبیعی فقط یه روز درد داری ولی سزارین یه هفته .
اون یکی دردش قبل از تولده....اون یکی بعد از تولد....
البته من به شخصه چون دکتر و ماماهای کشورمون بیشتر فقط پول رو میبینن. اگه خصوصی باشی و دلسون بسوزه زایمانتو درست میگیرن و اگه غیر از این باشه بیچارت میکنن....سزارین کردم.
مادرهای ما هم غذاهای سالم میخوردن و بدنی قوی داشتن.الان فقط هورمون میل میکنیم و جون نداریم
..
درجواب آقا سروش عرض کردم
ببینین حتی مردهای اللن چقدر خانم تشریف دارن و دستا لطیف و زنونه و خلاصه....از من ظریف مریف ترن. خو کلا همه نسل جدیدا سسول تشریف دارن.
چه زن چه مرد

کاملاً با حرفهای فرخنده جون موافقم .agreement2agreement2agreement2
در مورد خودم باید بگم فقط من مبتلا هستم و بجز من در چند نسل پیش از این و حتی توی فامیل ها هم مبتلا به ام اس نداریم .
بطور طبیعی هم بدنیا اومده ام .
کمبود ویتامین D در کودکی هم منتفیه چون دائم توی کوچه زیر نور خورشید با دوستام بازی میکردم.
ویروس سرماخوردگی و عفونت هم درست نیست چون من اصلاً تجربه سرماخوردگی ندارم.
خدا رو شکر زندگی سالمی بدور از سیگار و ... داریم.
هیچ یک از دلایلی که گفته میشه در مورد من درست نیست. نکنه من جزو استثناها توی این زمینه هستم.laughing3laughing3laughing3laughing3

گاهی چه زود دیر میشود.angry2angry2
 تشکر شده توسط : maede , رزمینا

پیام های داخل این موضوع
RE: کودکان سزارینی در معرض ابتلا به ام اس - توسط parisa2011 - 2012/12/03, 03:11 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  استرس در بروز و ابتلا به «ام اس» نقش ندارد نازلی 18 15,651 2018/09/23, 12:14 PM
آخرین ارسال: nahid
  احتمال ابتلا به پنج بیماری مزمن همراه با ام اس niloofary 2 6,036 2017/12/20, 02:34 AM
آخرین ارسال: yas8866
  شیب صعودی ابتلای کودکان به بیماری ام . اس hamdam 3 4,510 2013/10/28, 05:13 PM
آخرین ارسال: ابراهیم
  کم نور بودن خانه باعث افزایش ابتلا به ام اس فرناز 7 6,988 2012/02/05, 11:08 PM
آخرین ارسال: احمدرضا

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان