خطرات ناشی از تشعشعات دستگاه فر مایکروویو
خطرات امواج مایکروویو
امواج مایکروویو در اثر برخورد به بافتهای بدن انسان باعث سوختگی می گردند
عدسی چشم ها به گرما بسیار حساسند بنابراین پرتوگیری دایم با پرتوها سبب اب مروارید می گردد
این پرتوها می تواند باعث کشته شدن اسپرم ها در مردان وناباروری موقتی گردد
حساسترین قسمت های بدن انسان در برابر این پرتوها عبارتنداز عدسی چشم -روده -مثانه وغددجنسی مردان
مزایای فرهای مایکروویو
-انرزی این پرتوها تنها توسط موادغذایی تبدیل به حرارت می شود
-غذای طبخ شده خاصیت رادیواکتیویته ندارد
-ویتامین مواد غذایی کمتر از بین می رود وبه قند وپروتئین موجود انها اسیب نمی رسد
-مدت زمان طبخ غذا در فرکوتاه مدت است
-در استفاده از فرها افزودن اب به مواد ضروری نمی باشد
-اتلاف انرزی در فرها بسیار کم می باشد
محدودیت های استفاده از فرها ی مایکروویو
-مواد غذایی که قراراست مدت زیادی نگه داری شود بهتر است با این فرها طبخ نشود
-لازم است درحین پخت غذا چندین بار غذا برگردانده شود
-بهتراست غذا در ظروف درب دار طبخ گردد
-درب ظروف باید کمی باز باشد تا بخار از ان خارج گردد
-بهتراست در حین پخت گوشت از قطعات کوچکتر استفاده گردد
-بهتر است مرغ وماکیان درسته را در فرپخت ننمایید
-دمای اب در فر بسیار بالاست نکات ایمنی را مراعات فرمایید
-به اب داغ داخل فر قهوه یا شکر اضافه ننمایید چونکه اب سر می رود وخطر دارد
-هرگز غذای نیمه پخته توسط فر را در یخچال نگه ندارید
-لفافه مواد غذایی را قبل از داخل فر قراردادن بیرون بیاورید
-بعد از یخ زدایی مواد غذایی انراطبخ نمایید
-از انجماد یا نگهداری مواد یخ زدایی شده برای استفاده بعدی خودداری نمایید
-غذاهای اماده مانند سوسیس تا زمانیکه از ان بخار خارج می شود گرم نمایید
-غذاهای اماده مانند سوسیس را قبل از قراردادن داخل فر با چنگال سوراخ نمایید
-قبل ازصرف غذای گرم شده در فر ۳۰ ثانیه صبر کنید
نکات ایمنی در استفاده از فرها
-فویل الومنیوم نباید با بدنه فر برخورد کرده یا خیلی نزدیک باشد
-ظروف دربدار حتما باید یک سوراخ کوچک داشته باشد
-در فرهای مایکروویواز ظروف شیشه ای نشکن-کاغذ وپلاستیک مخصوص استفاده نمایید
-از کاغذ معمولی در فر نباید استفاده کرد
-برای پختن مواد غذایی پوست دار مانند سیب زمینی و...حتما این مواد را با چنگال سوراخ نمایید
-هرگز تخم مرغ درسته را در فر قرارندهید
-هرگز فر خالی را روشن نکنید
-هرگز قوطی کنسرودربسته را در فرقرارندهید زیرا ممکن است منفجر شود
-برای جلوگیری از خطرات ناشی از روشن شدن احتمالی فر خالی همیشه یک لیوان اب داخل فر قراردهید
-از یک پریز مشترک برای فر استفاده ننمایید
-هرگز از یک سیم سیار ویا سیم اضافی برای فر استفاده ننمایید
-قفل ایمنی فر را دستکاری ننمایید
-هرگز فر را با درب باز استفاده ننمایید
-هرگز فر را بادرب نیمه باز استفاده ننمایید
-پوشش های پلاستیکی معمولی ویا ظروف پلاستیکی معمولی را در فرهای مایکروویو قرارندهید
امواج مایکروویو چیست؟
این امواج مانند نور مرئی از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانس بسیار بالا و طول موج بسیار کمی دارند تمام امواج رادیویی ، مادون قرمز ، نور مرئی ، موبایل ، رادیو ، ماهواره ... از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست.
امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود یا پس از برخورد با ماده انعکاس پیدا می کنند یا عبور می کنند و با جذب ماده می شوند. این امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شیشه و پلاستیک عبور می کنند و موادی که حاوی آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژی این امواج را جذب می کنند.
مایکروفر چگونه کار میکند؟
در مایکروفر یک وسیله بنام مگنترون وجود دارد که این امواج را تولید میکند این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می شود و در فضای مایکرو فر پخش می شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می شود . مولکول های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آنها جابه جا می شود. مولکول ها حدود میلیون ها بار در ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به مولکول های اطراف شان برخورد می کنند... درنتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می رود.
بسیاری از محقق ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند.وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های مواد غذایی برخورد می کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آنها شده و ماهیت آنان را تغییر میدهد و سپس شما این مولکول هایی را که مثلا دیگر مولکول پروتئین نیستند را می خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعدا تبدیل به بافتهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن می شود.
در ضمن خود امواج مایکروویو مانند امواج موبایل ، آنتنهای موبایل هم در صورت قرار گرفتن شمادر طولانی مدت باعث پاره شدن رشته های " دی ان ای" DNA بدن شما می شود و فرزندان ناقص الخلقه و .... ایجاد خواهد شد.
از آنجایی که بدن انسان نیز حاوی آب است، می تواند امواج ماکروویو را جذب کند. قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم امواج ماکروویو می تواند موجب سوختگی های عمیق بافتی و آب مروارید شود. البته تمام اجاق های نشتی امواج دارند و این بسیار خطرناک است. اما اگر دستگاه ماکروفر شما قدیمی باشد، یا قفل آن خراب باشد یا ضربه دیده باشد، ممکن است در آن به خوبی بسته نشود و در حین روشن بودن دستگاه، اشعه های ماکروویو به بیرون نشت کنند که در اینصورت کار شما تمام است!
آیا از خود پرسیده اید چرا انواع سرطان ها بتازگی و بشدت افزایش پیدا کرده است؟
بیش از 90% از خانههاى آمریكایى میكروویو را دارند و براى آمادهسازى غذا از آن استفاده می كنند. براى اینكه میكروویو خیلى مناسب كار آنها را راحت كرده است. البته مردم فكر می كنند چون دولت جلوی مایكروفر را نمی گیرد پس خوب است! مثل سیگار چون دولت آن را تولید می كند و جلوی آن را نمی گیرد پس حتما خوب است !
مرگ یک بیمار با تزریق خون مایکروویو شده
در سال 1991 در ایالت اکلاهما خانم Norma Levitt پس از تزریق خونی که با دستگاه مایکروفر گرم شده بود، مرد. خیلی ساده این اتفاق افتاد امواج مایکروویو باعث تغییر ماهیت مولکول ها و گلبول های خونی شده بودند!
در مورد شیر هم همین اتفاق خواهد افتاد در صورتی که شما شیر را با مایکروویو گرم می کنید بدانید که نوشیدنی سمی می خورید که کم کم جان شما را خواهد گرفت .
10 دلیل برای اینکه دستگاه مایکروویو خود را به سطل آشغال بیندازید.
1- استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه و لطمه به مغز می شود.
2- بدن انسان نمی تواند مولکول های پاره شده در جریان مایکروویو را در متابولیسم بدن شرکت دهد .
3- تولید هرمورن های مردانه و زنانه دچار اختلال می شود.
4- اثر خوردن غذاهای مایکروویو شده در بدن ماندگار است.
5- مواد غذایی و معدنی بشکل سالم و طبیعی به بدن نمی رسند.
6- غذاهای مایکروویو شده باعث ایجاد انواع سرطان ها می شوند.
7- غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش و اختلال سیستم دفاعی بدن می شوند.
خطرات امواج مایکروویو
امواج مایکروویو در اثر برخورد به بافتهای بدن انسان باعث سوختگی می گردند
عدسی چشم ها به گرما بسیار حساسند بنابراین پرتوگیری دایم با پرتوها سبب اب مروارید می گردد
این پرتوها می تواند باعث کشته شدن اسپرم ها در مردان وناباروری موقتی گردد
حساسترین قسمت های بدن انسان در برابر این پرتوها عبارتنداز عدسی چشم -روده -مثانه وغددجنسی مردان
مزایای فرهای مایکروویو
-انرزی این پرتوها تنها توسط موادغذایی تبدیل به حرارت می شود
-غذای طبخ شده خاصیت رادیواکتیویته ندارد
-ویتامین مواد غذایی کمتر از بین می رود وبه قند وپروتئین موجود انها اسیب نمی رسد
-مدت زمان طبخ غذا در فرکوتاه مدت است
-در استفاده از فرها افزودن اب به مواد ضروری نمی باشد
-اتلاف انرزی در فرها بسیار کم می باشد
محدودیت های استفاده از فرها ی مایکروویو
-مواد غذایی که قراراست مدت زیادی نگه داری شود بهتر است با این فرها طبخ نشود
-لازم است درحین پخت غذا چندین بار غذا برگردانده شود
-بهتراست غذا در ظروف درب دار طبخ گردد
-درب ظروف باید کمی باز باشد تا بخار از ان خارج گردد
-بهتراست در حین پخت گوشت از قطعات کوچکتر استفاده گردد
-بهتر است مرغ وماکیان درسته را در فرپخت ننمایید
-دمای اب در فر بسیار بالاست نکات ایمنی را مراعات فرمایید
-به اب داغ داخل فر قهوه یا شکر اضافه ننمایید چونکه اب سر می رود وخطر دارد
-هرگز غذای نیمه پخته توسط فر را در یخچال نگه ندارید
-لفافه مواد غذایی را قبل از داخل فر قراردادن بیرون بیاورید
-بعد از یخ زدایی مواد غذایی انراطبخ نمایید
-از انجماد یا نگهداری مواد یخ زدایی شده برای استفاده بعدی خودداری نمایید
-غذاهای اماده مانند سوسیس تا زمانیکه از ان بخار خارج می شود گرم نمایید
-غذاهای اماده مانند سوسیس را قبل از قراردادن داخل فر با چنگال سوراخ نمایید
-قبل ازصرف غذای گرم شده در فر ۳۰ ثانیه صبر کنید
نکات ایمنی در استفاده از فرها
-فویل الومنیوم نباید با بدنه فر برخورد کرده یا خیلی نزدیک باشد
-ظروف دربدار حتما باید یک سوراخ کوچک داشته باشد
-در فرهای مایکروویواز ظروف شیشه ای نشکن-کاغذ وپلاستیک مخصوص استفاده نمایید
-از کاغذ معمولی در فر نباید استفاده کرد
-برای پختن مواد غذایی پوست دار مانند سیب زمینی و...حتما این مواد را با چنگال سوراخ نمایید
-هرگز تخم مرغ درسته را در فر قرارندهید
-هرگز فر خالی را روشن نکنید
-هرگز قوطی کنسرودربسته را در فرقرارندهید زیرا ممکن است منفجر شود
-برای جلوگیری از خطرات ناشی از روشن شدن احتمالی فر خالی همیشه یک لیوان اب داخل فر قراردهید
-از یک پریز مشترک برای فر استفاده ننمایید
-هرگز از یک سیم سیار ویا سیم اضافی برای فر استفاده ننمایید
-قفل ایمنی فر را دستکاری ننمایید
-هرگز فر را با درب باز استفاده ننمایید
-هرگز فر را بادرب نیمه باز استفاده ننمایید
-پوشش های پلاستیکی معمولی ویا ظروف پلاستیکی معمولی را در فرهای مایکروویو قرارندهید
امواج مایکروویو چیست؟
این امواج مانند نور مرئی از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانس بسیار بالا و طول موج بسیار کمی دارند تمام امواج رادیویی ، مادون قرمز ، نور مرئی ، موبایل ، رادیو ، ماهواره ... از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست.
امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود یا پس از برخورد با ماده انعکاس پیدا می کنند یا عبور می کنند و با جذب ماده می شوند. این امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شیشه و پلاستیک عبور می کنند و موادی که حاوی آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژی این امواج را جذب می کنند.
مایکروفر چگونه کار میکند؟
در مایکروفر یک وسیله بنام مگنترون وجود دارد که این امواج را تولید میکند این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می شود و در فضای مایکرو فر پخش می شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می شود . مولکول های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آنها جابه جا می شود. مولکول ها حدود میلیون ها بار در ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به مولکول های اطراف شان برخورد می کنند... درنتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می رود.
بسیاری از محقق ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند.وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های مواد غذایی برخورد می کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آنها شده و ماهیت آنان را تغییر میدهد و سپس شما این مولکول هایی را که مثلا دیگر مولکول پروتئین نیستند را می خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعدا تبدیل به بافتهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن می شود.
در ضمن خود امواج مایکروویو مانند امواج موبایل ، آنتنهای موبایل هم در صورت قرار گرفتن شمادر طولانی مدت باعث پاره شدن رشته های " دی ان ای" DNA بدن شما می شود و فرزندان ناقص الخلقه و .... ایجاد خواهد شد.
از آنجایی که بدن انسان نیز حاوی آب است، می تواند امواج ماکروویو را جذب کند. قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم امواج ماکروویو می تواند موجب سوختگی های عمیق بافتی و آب مروارید شود. البته تمام اجاق های نشتی امواج دارند و این بسیار خطرناک است. اما اگر دستگاه ماکروفر شما قدیمی باشد، یا قفل آن خراب باشد یا ضربه دیده باشد، ممکن است در آن به خوبی بسته نشود و در حین روشن بودن دستگاه، اشعه های ماکروویو به بیرون نشت کنند که در اینصورت کار شما تمام است!
آیا از خود پرسیده اید چرا انواع سرطان ها بتازگی و بشدت افزایش پیدا کرده است؟
بیش از 90% از خانههاى آمریكایى میكروویو را دارند و براى آمادهسازى غذا از آن استفاده می كنند. براى اینكه میكروویو خیلى مناسب كار آنها را راحت كرده است. البته مردم فكر می كنند چون دولت جلوی مایكروفر را نمی گیرد پس خوب است! مثل سیگار چون دولت آن را تولید می كند و جلوی آن را نمی گیرد پس حتما خوب است !
مرگ یک بیمار با تزریق خون مایکروویو شده
در سال 1991 در ایالت اکلاهما خانم Norma Levitt پس از تزریق خونی که با دستگاه مایکروفر گرم شده بود، مرد. خیلی ساده این اتفاق افتاد امواج مایکروویو باعث تغییر ماهیت مولکول ها و گلبول های خونی شده بودند!
در مورد شیر هم همین اتفاق خواهد افتاد در صورتی که شما شیر را با مایکروویو گرم می کنید بدانید که نوشیدنی سمی می خورید که کم کم جان شما را خواهد گرفت .
10 دلیل برای اینکه دستگاه مایکروویو خود را به سطل آشغال بیندازید.
1- استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه و لطمه به مغز می شود.
2- بدن انسان نمی تواند مولکول های پاره شده در جریان مایکروویو را در متابولیسم بدن شرکت دهد .
3- تولید هرمورن های مردانه و زنانه دچار اختلال می شود.
4- اثر خوردن غذاهای مایکروویو شده در بدن ماندگار است.
5- مواد غذایی و معدنی بشکل سالم و طبیعی به بدن نمی رسند.
6- غذاهای مایکروویو شده باعث ایجاد انواع سرطان ها می شوند.
7- غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش و اختلال سیستم دفاعی بدن می شوند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره