2012/11/24, 12:27 PM
کاش حرف مسلمانی و.. رو نزنیم که مسلما بعضی از دوستان ناراحت میشن
علیرضا الان سوئده و داره تای سبری رو رایگان میزنه
سیروس هم هولنده و باز داره رایگان میزنه
این مملکت خیلی مشکلات داره.آه نداره بده ملت که با ناله سودا کنن...
نگار عزیزم آره بعضی از دکترهای کشور خیلی دلسوز و باسوادن. اما بعضیهاشون
من فقط ده میلی نوانترون زدم برام عاضه داد. گبلستان اهواز بستری بودم.قبل از تزریق نوانترون اکو دادم اکوم خوب بود.ماه بعد در مطب اکو دادم.جواب اکوم بد شد.ماه بعد باز اکو دادم اکوش بد بود.دکترم قبول نمیکرد که برام عارضه داده،میگفت اکو بد گرفته شده دکتر عزیز چرا وقتی در بیمارستان اکو دادم نگفتی اکو بد گرفته شده اما الان به اکوی مطب میگی بد گرفته شده؟
بنظر من دکتر خوبی بود اما برای من پافشاری بیخودی میکرد روی نوانترون..
اگه از عوارض فینگلومید عوارض قلبیه که مسلما من نمیتونم استفاده کنم.هرچند دکتر فعلیم به من حرفی از اون نزدن.
ضمنا برای تست دارو که کسی رو مجبور نمیکنن.مسلما خودش داوطلب میشه.و اگه دکترش بگه برو استفاده کن اون دیگه بحثش جداس.آدم باید به دکترش اعتماد داشته باشه.اگه به حرف دکترش که میگه اینو استفاده کن اعتماد نداره خب بهتره دکترش رو عوض کنه
علیرضا الان سوئده و داره تای سبری رو رایگان میزنه
سیروس هم هولنده و باز داره رایگان میزنه
این مملکت خیلی مشکلات داره.آه نداره بده ملت که با ناله سودا کنن...
نگار عزیزم آره بعضی از دکترهای کشور خیلی دلسوز و باسوادن. اما بعضیهاشون
من فقط ده میلی نوانترون زدم برام عاضه داد. گبلستان اهواز بستری بودم.قبل از تزریق نوانترون اکو دادم اکوم خوب بود.ماه بعد در مطب اکو دادم.جواب اکوم بد شد.ماه بعد باز اکو دادم اکوش بد بود.دکترم قبول نمیکرد که برام عارضه داده،میگفت اکو بد گرفته شده دکتر عزیز چرا وقتی در بیمارستان اکو دادم نگفتی اکو بد گرفته شده اما الان به اکوی مطب میگی بد گرفته شده؟
بنظر من دکتر خوبی بود اما برای من پافشاری بیخودی میکرد روی نوانترون..
اگه از عوارض فینگلومید عوارض قلبیه که مسلما من نمیتونم استفاده کنم.هرچند دکتر فعلیم به من حرفی از اون نزدن.
ضمنا برای تست دارو که کسی رو مجبور نمیکنن.مسلما خودش داوطلب میشه.و اگه دکترش بگه برو استفاده کن اون دیگه بحثش جداس.آدم باید به دکترش اعتماد داشته باشه.اگه به حرف دکترش که میگه اینو استفاده کن اعتماد نداره خب بهتره دکترش رو عوض کنه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد