نقل قول: دکتر خدادادی : من كتابی نوشتم در مورد چایی كه ۶۷ نوع بیماری را با سند و مدرك كاملا علمی برایش عنوان كرده ام. اگر به آخرین تحقیقات دنیا رجوع كنید، می فهمید كه چای یك گیاه سمی است كه ۵ هزارسال است شناخته شده و ما به همراه شاگردانم آزمایشی را انجام دادیم و دیدیم هیچ موجود گیاهخواری در دنیا برگ سبز چایی را نمی خورد، حتی ما آن را لای نان گذاشتیم و به گاو دادیم و خورد، به محض اینكه طعم چایی را حس كرد، چای را بیرون انداخت. این را هم بگویم كه هیچ آفتی هم سراغ این برگ چای نمی رود وهیچوقت این گیاه سم پاشی نمی شود.
این قسمتش جالب بود!!!فقط ایرانه که باغ های چاییش سمپاشی نمیشه و کاملا ارگانیک هست در عوض کشورهای دیگه همشون سمپاشی میکنن!!
همون چایی های هندی که ترجیح میدین به ایرانی ,همشون سمپاشی شده اند
(2012/11/11, 11:40 PM)پولادی نوشته است: سلام من عضو جدید انجمن هستم و به تازگی با رژیم استاد خدادادی آشنا شدم اما نتونستم جزوه 85 صفحه ای درباره ی درمان ام اس رو پیدا کنم لطفآ اگه میشه لینکش رو برای من اینجا بزارید . هم چنین نمیدونم موقع گرفتن این رژیم باید قذص هامو قطع کنم ازدوستانی که این رژیم رو امتحان کردن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن . ممنونم.
سلام دوست عزیز
تو نت بگردین احتمالا روش کارش رو پیدا میکنین.
فکر میکنم وقتی طب سنتی رو شروع میکنن داروهاشون رو کنار میزارن ولی شما سعی کن کنار مصرف داروهات غذاهای طبع سرد کمتر مصرف کنی.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...