2010/06/26, 02:56 PM
(2010/06/26, 11:37 AM)simorgh نوشته است: بچه ها به نظرتون اگه کسی ازمون بپرسه که البته خیلی ها وقتی می فهمن من ام اس دارم از من پرسیدن،آخر و عاقبت بیماری ام اس چی میشه چه جواب قاطعی داریم بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوشبختانه بيماري ام اس از تمام بيماريها مورد توجه تر هستش و بسياري از پزشكان بزرگ در كشورهاي مختلف كه داراي علم پزشكي مطرح هستند در اين مورد بشدت در حال مطالعه و بررسي هستند و هزينه هاي هنگفتي در اين راه خرج ميشه و هر روز اخبار جديد و اميدوار كننده اي به گوش ميرسه من به شخصه فكر ميكنم نهايتا تا بيست سال آينده درمان قطعي اين بيماري كشف ميشه
واقعا چی میشه؟؟؟؟؟
اول جواب خودم....
تا چند روز پیش که میگفتم نمیدونم اگه شرایط روحی آدم خوب باشه ایشاله مشکلی پیش نمیاد ولی ته دلم میترسم...الان خودم یه خورده به این طب های سنتی امیدوار شدم میگم شاید به زودی هممون خوب خوب بشیم دیگه اسم ام اس رو مون نباشه...
به نظرتون امیدی هست؟؟؟؟؟؟
چيزي كه هست اينه كه ما بايد اميدوار باشيم و به روال زندگيمون ادامه بديم و بدونيم كه با داروهاي حاضر واقعا آينده ام اس فلج نيست اگه بخوايم به اين موضوع فكر كنيم خوب آينده هيچ فردي معلوم نيست كه ممكنه تصادف كنه فلج بشه يا هر اتفاقي براش بيوفته
جواب طرف مقابل شما اينه هيچ آدمي نميتونه آينده ي سلامتي خودش رو تضمين كنه
و ميتونن به تحقيقات انجام شده توسط پزشكان نامي مراجعه كنند تا به حقيقت مطلب پي ببرند
صميمانه آرزوي موفقيت دارم
من درد در رگانم، حسرت در استخوانم،چیزی نظیر آتش در جانم پیچید
سرتاسر وجود مرا گویی چیزی به هم فشرد تا قطره ای به تفتگی خورشید جوشید از دو چشمم،از تلخی تمامی دریاها بر اشک ناتوانی خود ساغری زدم
سرتاسر وجود مرا گویی چیزی به هم فشرد تا قطره ای به تفتگی خورشید جوشید از دو چشمم،از تلخی تمامی دریاها بر اشک ناتوانی خود ساغری زدم