2012/09/26, 02:58 PM
گلابى
گلابى تازه حاوى قند، پكتين ، مازو و مقدار زيادى املاح معدنى به شرح زير است :
پتاسيم (كه همراه با مازو، اسيد اوريك بيماران نقرسى و روماتيسمى را دفع مى نمايد و از بين مى برد)، فسفر(كه تعادل عصبى را حفظ مى كند)، سديم (در جذب شركت و دخالت دارد)، كلسيم (در ساختن استخوانها و تعادل كلى و عمومى دست دارد)، گوگرد(ضد عفونى كننده و از بين برنده گنديدگى ها)، كلر(استخوان و زرد پى )، آهن ، مس ، آرسنيك (خون )، منگنز(مخمرهاى اكسيدازها)، يد(غدد)، همچنين اكسيد آهن ، اسيد فسفريك ، اكسيد سولفوريك ، اسيد سيليسيك . گلابى مانند اغلب ميوه هاى تازه سرشار از ويتامين هاى ث و آ و ب و در عين حال بطوريكه گفته شد داراى املاح زيادى مى باشد.
گلابى موجب تسكين و فرونشاندن حالات عصبانيت شديد و فوق العاده مى شود و كار غدد داخلى را بهبود بخشيده تسهيل مى نمايد و فشار خون را به حال عادى بر مى گرداند. بعلاوه خون را صاف كرده كليه ها را به ترشح وا مى دارد و از روده ها رفع تنبلى نموده و گلودرد را نيز درمان مى كند. بعلاوه بيماريهاى مضعف و لاغر كننده مانند سل ، كمخونى ، ضعف و بيحالى مفرط را بهبود مى بخشد وبه بيمار نيروى تازه اى مى دهد. گلابى خشك شده به وسيله آفتاب ، سرشار از قند طبيعى و ئيدرات دو كربن است . اين ميوه بسيار نيروبخش بوده و پخته آن (40 تا 50 گرم در يك ليتر آب كه مدت يك ساعت با حرارت ملايم پخته شود) يك نوشابه بسيار مطبوعى به دست مى دهد كه مفرح ، مدر وخنك كننده مى باشد. در دوره درمان با گلابى معمولا يك كيلو تا يك كيلو و نيم گلابى تازه را در سه نوبت صبح ناشتا و ابتداى ناهار و شام (يا ساعت 4 بعد از ظهر) ميل كنند. از آب گلابى نيز مى توان روزى سه ليوان نوشيد.
هرگاه برگ گلابى را به نسبت 30 تا 50 گرم برگ در يك ليتر آب به مدت چند دقيقه بجوشانند جوشانده گرانبهاى ضد عفونى كننده اى بدست مى آيد كه در درمان بيماريهاى مثانه ، پروستات و سنگهاى مجارى ادرار به عنوان داروى كمكى نقش مؤ ثرى ايفا مى كند. معمولا روزى سه فنجان از اين جوشانده را به مصرف مى رسانند.
در مورد استعمال خارجى ، جوشانده پوست آن را به ميزان 50 گرم در ليتر آب به صورت شستشو و پانسمان زخمها به كار مى برند.
گلابى تازه حاوى قند، پكتين ، مازو و مقدار زيادى املاح معدنى به شرح زير است :
پتاسيم (كه همراه با مازو، اسيد اوريك بيماران نقرسى و روماتيسمى را دفع مى نمايد و از بين مى برد)، فسفر(كه تعادل عصبى را حفظ مى كند)، سديم (در جذب شركت و دخالت دارد)، كلسيم (در ساختن استخوانها و تعادل كلى و عمومى دست دارد)، گوگرد(ضد عفونى كننده و از بين برنده گنديدگى ها)، كلر(استخوان و زرد پى )، آهن ، مس ، آرسنيك (خون )، منگنز(مخمرهاى اكسيدازها)، يد(غدد)، همچنين اكسيد آهن ، اسيد فسفريك ، اكسيد سولفوريك ، اسيد سيليسيك . گلابى مانند اغلب ميوه هاى تازه سرشار از ويتامين هاى ث و آ و ب و در عين حال بطوريكه گفته شد داراى املاح زيادى مى باشد.
گلابى موجب تسكين و فرونشاندن حالات عصبانيت شديد و فوق العاده مى شود و كار غدد داخلى را بهبود بخشيده تسهيل مى نمايد و فشار خون را به حال عادى بر مى گرداند. بعلاوه خون را صاف كرده كليه ها را به ترشح وا مى دارد و از روده ها رفع تنبلى نموده و گلودرد را نيز درمان مى كند. بعلاوه بيماريهاى مضعف و لاغر كننده مانند سل ، كمخونى ، ضعف و بيحالى مفرط را بهبود مى بخشد وبه بيمار نيروى تازه اى مى دهد. گلابى خشك شده به وسيله آفتاب ، سرشار از قند طبيعى و ئيدرات دو كربن است . اين ميوه بسيار نيروبخش بوده و پخته آن (40 تا 50 گرم در يك ليتر آب كه مدت يك ساعت با حرارت ملايم پخته شود) يك نوشابه بسيار مطبوعى به دست مى دهد كه مفرح ، مدر وخنك كننده مى باشد. در دوره درمان با گلابى معمولا يك كيلو تا يك كيلو و نيم گلابى تازه را در سه نوبت صبح ناشتا و ابتداى ناهار و شام (يا ساعت 4 بعد از ظهر) ميل كنند. از آب گلابى نيز مى توان روزى سه ليوان نوشيد.
هرگاه برگ گلابى را به نسبت 30 تا 50 گرم برگ در يك ليتر آب به مدت چند دقيقه بجوشانند جوشانده گرانبهاى ضد عفونى كننده اى بدست مى آيد كه در درمان بيماريهاى مثانه ، پروستات و سنگهاى مجارى ادرار به عنوان داروى كمكى نقش مؤ ثرى ايفا مى كند. معمولا روزى سه فنجان از اين جوشانده را به مصرف مى رسانند.
در مورد استعمال خارجى ، جوشانده پوست آن را به ميزان 50 گرم در ليتر آب به صورت شستشو و پانسمان زخمها به كار مى برند.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)