بچه های عزیز منم امروز جزو جستجو گران بتافرون نامنویسی کنید
زنگ زدم داروخانه ای که میگرفتم گفت نداریم دختر جان
حالا هر روز هر روز بزنگ شاید فرجی شه
تازه 12 ام مهر یعنی هفته دیگه میرم دکتر که منم به جمع اکستاویا زن ها اضافه میکنه احتمالا
حالا فعلا نمیدونم آیا خوبه یا بده ...
بعضی ها میگن فرق نداره
بعضی ها هم میگن بده
اما دوستان من از جایی که قابل اعتماده شنیدم اکستاویا دقیقا همون بتای خودمونه فقط کارخونه متفاوته پس پکشم فرق داره دیگه ....
به نظر من الان که مجبوریم گویا
کاری هم که از ما برنمیاد
اونهایی که باید به این چیزها فکر کنن هم که نشستن اون بالا دارن سوت میزنن و میگن که کسی هیچ غلطی نمی تونه بکنه
نمیبینن دار ن چکار میکنن چون غلط کردنها پاچه ماهایی که این پایین پایینیم رو میگره اونها زحمت فکر کردن هم به خودشون نمیدن
برامون زیفرون میسازن که بلانسبت خفه خون بگیریم و از حقمون بگذریم ...
حالا که همینه که هست و کاری نمیشه کرد فعلا همون اکستاویارو تا تموم نشده و ازمون نگرفتن و مورد تائید دکترامونه بزنیم تا بعدش ببینیم دور از جون همتون کدوم خاک برای ریختن رو سرمون مناسبه....
زنگ زدم داروخانه ای که میگرفتم گفت نداریم دختر جان
حالا هر روز هر روز بزنگ شاید فرجی شه
تازه 12 ام مهر یعنی هفته دیگه میرم دکتر که منم به جمع اکستاویا زن ها اضافه میکنه احتمالا
حالا فعلا نمیدونم آیا خوبه یا بده ...
بعضی ها میگن فرق نداره
بعضی ها هم میگن بده
اما دوستان من از جایی که قابل اعتماده شنیدم اکستاویا دقیقا همون بتای خودمونه فقط کارخونه متفاوته پس پکشم فرق داره دیگه ....
به نظر من الان که مجبوریم گویا
کاری هم که از ما برنمیاد
اونهایی که باید به این چیزها فکر کنن هم که نشستن اون بالا دارن سوت میزنن و میگن که کسی هیچ غلطی نمی تونه بکنه
نمیبینن دار ن چکار میکنن چون غلط کردنها پاچه ماهایی که این پایین پایینیم رو میگره اونها زحمت فکر کردن هم به خودشون نمیدن
برامون زیفرون میسازن که بلانسبت خفه خون بگیریم و از حقمون بگذریم ...
حالا که همینه که هست و کاری نمیشه کرد فعلا همون اکستاویارو تا تموم نشده و ازمون نگرفتن و مورد تائید دکترامونه بزنیم تا بعدش ببینیم دور از جون همتون کدوم خاک برای ریختن رو سرمون مناسبه....
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you