2012/09/22, 09:30 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/22, 09:32 AM، توسط saffari_mo.)
(2012/09/03, 05:40 PM)ثریا نوشته است: من با نظر rezaghکاملا موافقم.اخباری که تو ایران پخش میشه راجع به تولید انواع داروها بیشترش کذب محضه و فقظ جنبه اینو داره که مردمه شهرستانی و روستایی و به این باور برسونه که دولت ، دولته خدمتگذاریه.چون اکثریت جامعه ایران و روستائی ها تشکیل میدن و دولت ایران هیچ وقت دلش نمیخواد که این جمعیت ساده رو از دست بده.
اما mysis عزیز اولا که اسویمر نه اسومر بعدشم ایران فقط تو تولید استامینوفن کشور اوله نه داروهای مهم.اسویمر هم مثل سینووکس یه دروغ و کذب بود همین.انقدر ساده نباشید
ما اگه نخوایم اینا رو پای خودشون وایستن و با همه جهانیان ارتباط داشته باشیم باید کی و ببینیم؟هان؟!
ثابت کردن دروغ بودن یا نبودن سینووکس کار چندان سختی برای شما که ساکن کرجی نیست کافیه بیاین شرکت سیناژن در شهرک صنعتی سیمین دشت و بازدیدی از کارخانه و مراحل تولیدش داشته باشی
برای هماهنگی هم می تونید به من یک پیغام خصوصی بزنید ولی دوست دارم بعد از اینکه بازدید کردید مشاهدات خودتون رو بدون کم و کاست برای بچه های ام اس سنتر بنویسید.
خیلی برای ما سخته یکی بگه شما شش هفت سال از عمر و جوونی خودتون و خانوادتون رو پای یک چیز دروغ گذاشتین...ایرانیها اگه پای دروغ وای میستن ولی خارج ار این مرزها دروغ گناهی نابخشودنیه...صادرات صدهزار آمپول این دارو به کشور روسیه و نتایج اثربخشی این دارو در کشورهای دیگه هم دروغه؟
منصفانه قضاوت کنید . کلمات بسیار ارزشمند هستند و هر کدام بار معنایی خودشان را دارند
موفق و سلامت باشید
با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.