2012/09/09, 08:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/09, 08:14 PM، توسط bavaram khodast.)
سلام ممنون از جوابتون. اون روزی که دکترم گفت این از عوارض بیماری با اینکه به این موضوع کاملاً آگاهی داشتم اما دنیا رو سرم خراب شد و ترس از پیشرفت ناگهانی بیماری منو داغون کرد. چند ماهی از اون موضوع گذشت. با درد پهلو به دکتر متخصص مراجعه کردم. از بیماری من آگاهی داشت.بعد از سونو و آزمایش به من اعتماد داد که این فقط بخاطر یخ کردگی بوده و با توجه به زمانهای خاصی که این مشکل برام پیش میومد اطمینان داد که علتش تغییرات هورمونی بوده.دکتر معالج من حتی از من نپرسید که در چه زمانهایی با این مشکل برخورد می کنم.من بحثم اینه که هر مشکلی رو نباید به این بیماری ربط داد و دستی دستی چیزی رو که علم گفته ثابت کنیم.لزومی نداره بیماری ما طبق علم ثابت شده پیش بره. میشه جلوشو گرفت اما باید باور کرد و دید که خیلی از دردهای ما در افراد سالم هم دیده میشه.نباید برچسب Ms ما رو تا این حد در مورد هر دردی ناتوان کنه.
ممنونم از راهنماییت. اما مشکلی رو که گفتم با متخصص کلیه درمیون گذاشتم از زمانش کا پرسید اطمینان داد که مربوط به تغیییرات هورمونیه و ربطی بهms نداشته. من از انداختن ترس و دلهره به جون بیمار حرف می زنم.از اطمینان دکترا به علم.
ممنونم از راهنماییت. اما مشکلی رو که گفتم با متخصص کلیه درمیون گذاشتم از زمانش کا پرسید اطمینان داد که مربوط به تغیییرات هورمونیه و ربطی بهms نداشته. من از انداختن ترس و دلهره به جون بیمار حرف می زنم.از اطمینان دکترا به علم.