باتشکر از دوستان ناظرکه برای نظم ارسالهای زیاد این سایت زحمت میکشند خواهش میکنم قبل از ادغام موضوعات
مشابه فقط به تشابه اسمی عناوین اکتفا نفرمایند و محتوا مطالب را نیز در نظرداشته باشند.بقول یکی از مدیران بسیار
عزیز،اینجا کسی باکسی پدرکشتگی نداره.بله قطعا همینطوره فقط با اعضا شهرستانی کمی مهربونتر باشیدکارتون
واقعادرسته وممنون از زحماتی که همگی در این سایت جامع وخوب میکشید.
دوستان سلام امیدوارم آنچه که درادامه این تاپیک خواهدآمد همگی تجربه های شخصی خودمون باشه،بنابراین
خواهش میکنم از دوستان در ادامه بحث ازآوردن کپی منابع دیگرراجب خواص و فواید مواد خوراکی و غذایی در
اینجا خودداری کنید چون از این نوع اطلاعات در تاپیکهای مشابه زیاده وبرای کسب اطلاعات بیشترمیتونید به اونا
مراجعه کنید ویا با سرچ موضوع مورد نظر اطلاعات بیشتری کسب کنید.
آنچه منو تشویق به نوشتن این موضوع کرد کم شدن تدریجی برخی از عوارضی بود که من سالها ازشون رنج بردم
مثلا یکی ازاونا دلدردهای بسیار شدید که چهارسال مدام منو آزار داد وبلاخره با تغییرروش کلی تغذیه خیلی بهتر شدم
والآن فقط گاهی دلدرد میشم که اونم فکر کنم از اسپاسم عضلات ناحیه شکم باشه.
اول از همه از دوستان خواهش میکنم به هیچوجه از مواد کنسروی استفاده نکنند بخاطرمواد نگهدارنده و مانده گی این
نوع مواد غذایی که خب ارزش غذایی کمتری دارن حالا گاهی آدم مجبوره استفاده کنه مثل رب گوجه فرنگی ولی
بهتره از مارکهایی باشه که روی قوطی قید شده فاقد مواد نگهدارنده.
نکته ی بعدی فست فودهاست حالانمیگم بهیوجه استفاده نشه چون گاهی باجباریا هوسی خورده میشه مثلا خودم غیر
ممکنه کسی پیتزا تعارف کنه دست شریفشو رد کنم.ولی دوستان خوبم حدالامکان کمتراستفاده کنید بخاطر اینکه در این
نوع مواد غذایی از مواد اولیه مرغوبی استفاده نمیشه و حتی اکثرا تاریخ مصرفشون گذشته وخود این مواد هم
ترکیبات جالبی ندارن مثل سوسیس و کالباس.وسس هایی که همراه این غذاها مصرف میشه..............
راجب آبمیوه ها تا جایی که ممکنه از مواد طبیعی استفاده بشه یعنی تو خونه خودتون تهیه کنید چون اکثرقریب باتفاق
این آبمیوه ها آب و اسانس ومواد نگهدارندس.یعنی حیف پول.
حتی آبلیمو که بیشتر فرمولش جوهرلیموست تا خود لیمو!! از لیموی تازه استفاده کنید که الآن تو چهار فصل سال
موجوده هرچه تازه تر مصرف کنید ویتامین C بیشتری عایدتون میشه.
دوستان راجب این موضوع حرف بسیاره که شاید از حوصله شما خارج باشه وهمچنین مشگل چشمی خودم در
فرصت بعدی راجب مواد غذایی که در سه وعده غذایی مصرف میکنم توضیح میدم بخصوص راجب گوشتها و
روغنها.وتوضیح راجب محصولات زنبورعسل از قبیل ژل رویال(غذای ملکه،شاه انگبین) --بره موم(پروپلیس)-گرده
و.....وهمچنین خود عسل ومشتقاتش که فکر کنم براتون جالب باشه.
در آخر یک سوال دارم از دوستانی که "سیدادویه" مصرف میکنن البته من فرمول
ساختشو در جاهای مختلف دیدم
سوال من ازچگونگی ترکیب این مواده واندازه اوناست؟؟؟؟.ممنون.
مشابه فقط به تشابه اسمی عناوین اکتفا نفرمایند و محتوا مطالب را نیز در نظرداشته باشند.بقول یکی از مدیران بسیار
عزیز،اینجا کسی باکسی پدرکشتگی نداره.بله قطعا همینطوره فقط با اعضا شهرستانی کمی مهربونتر باشیدکارتون
واقعادرسته وممنون از زحماتی که همگی در این سایت جامع وخوب میکشید.
دوستان سلام امیدوارم آنچه که درادامه این تاپیک خواهدآمد همگی تجربه های شخصی خودمون باشه،بنابراین
خواهش میکنم از دوستان در ادامه بحث ازآوردن کپی منابع دیگرراجب خواص و فواید مواد خوراکی و غذایی در
اینجا خودداری کنید چون از این نوع اطلاعات در تاپیکهای مشابه زیاده وبرای کسب اطلاعات بیشترمیتونید به اونا
مراجعه کنید ویا با سرچ موضوع مورد نظر اطلاعات بیشتری کسب کنید.
آنچه منو تشویق به نوشتن این موضوع کرد کم شدن تدریجی برخی از عوارضی بود که من سالها ازشون رنج بردم
مثلا یکی ازاونا دلدردهای بسیار شدید که چهارسال مدام منو آزار داد وبلاخره با تغییرروش کلی تغذیه خیلی بهتر شدم
والآن فقط گاهی دلدرد میشم که اونم فکر کنم از اسپاسم عضلات ناحیه شکم باشه.
اول از همه از دوستان خواهش میکنم به هیچوجه از مواد کنسروی استفاده نکنند بخاطرمواد نگهدارنده و مانده گی این
نوع مواد غذایی که خب ارزش غذایی کمتری دارن حالا گاهی آدم مجبوره استفاده کنه مثل رب گوجه فرنگی ولی
بهتره از مارکهایی باشه که روی قوطی قید شده فاقد مواد نگهدارنده.
نکته ی بعدی فست فودهاست حالانمیگم بهیوجه استفاده نشه چون گاهی باجباریا هوسی خورده میشه مثلا خودم غیر
ممکنه کسی پیتزا تعارف کنه دست شریفشو رد کنم.ولی دوستان خوبم حدالامکان کمتراستفاده کنید بخاطر اینکه در این
نوع مواد غذایی از مواد اولیه مرغوبی استفاده نمیشه و حتی اکثرا تاریخ مصرفشون گذشته وخود این مواد هم
ترکیبات جالبی ندارن مثل سوسیس و کالباس.وسس هایی که همراه این غذاها مصرف میشه..............
راجب آبمیوه ها تا جایی که ممکنه از مواد طبیعی استفاده بشه یعنی تو خونه خودتون تهیه کنید چون اکثرقریب باتفاق
این آبمیوه ها آب و اسانس ومواد نگهدارندس.یعنی حیف پول.
حتی آبلیمو که بیشتر فرمولش جوهرلیموست تا خود لیمو!! از لیموی تازه استفاده کنید که الآن تو چهار فصل سال
موجوده هرچه تازه تر مصرف کنید ویتامین C بیشتری عایدتون میشه.
دوستان راجب این موضوع حرف بسیاره که شاید از حوصله شما خارج باشه وهمچنین مشگل چشمی خودم در
فرصت بعدی راجب مواد غذایی که در سه وعده غذایی مصرف میکنم توضیح میدم بخصوص راجب گوشتها و
روغنها.وتوضیح راجب محصولات زنبورعسل از قبیل ژل رویال(غذای ملکه،شاه انگبین) --بره موم(پروپلیس)-گرده
و.....وهمچنین خود عسل ومشتقاتش که فکر کنم براتون جالب باشه.
در آخر یک سوال دارم از دوستانی که "سیدادویه" مصرف میکنن البته من فرمول
ساختشو در جاهای مختلف دیدم
سوال من ازچگونگی ترکیب این مواده واندازه اوناست؟؟؟؟.ممنون.
« گوهر پاک بباید که شود قابل فیض »
« *پیوند قلبها مسافت نمی شناسد وقتی که خــدا عاقداست و مهرش حس قشنگ عشق و امید »
« Love is the medicine for any kind of pain »