2012/09/03, 09:22 PM
(2012/09/03, 05:40 PM)ثریا نوشته است: من با نظر rezaghکاملا موافقم.اخباری که تو ایران پخش میشه راجع به تولید انواع داروها بیشترش کذب محضه و فقظ جنبه اینو داره که مردمه شهرستانی و روستایی و به این باور برسونه که دولت ، دولته خدمتگذاریه.چون اکثریت جامعه ایران و روستائی ها تشکیل میدن و دولت ایران هیچ وقت دلش نمیخواد که این جمعیت ساده رو از دست بده.
اما mysis عزیز اولا که اسویمر نه اسومر بعدشم ایران فقط تو تولید استامینوفن کشور اوله نه داروهای مهم.اسویمر هم مثل سینووکس یه دروغ و کذب بود همین.انقدر ساده نباشید
ما اگه نخوایم اینا رو پای خودشون وایستن و با همه جهانیان ارتباط داشته باشیم باید کی و ببینیم؟هان؟!
منظورِ شما اینه که فقط شهرستانی ها داروی ایرانی استفاده می کنن ؟ البته نمی دونم ملاک شما برای تشخیص شهرستان و غیر شهرستان چیه !
احتمالا جامعه آماری شما محدود به شهرستان ها هست ، اما باید خدمتتون عرض کنم که من آدمای خیلی زیادی رو می شناسم ( شهرستانی و غیر شهرستانی ! ) که داروی ایرانی استفاده می کنن بدون اینکه مشکلی براشون ایجاد بشه ..
همین تلقین کردن ها باعث میشه که دارو اثر منفی روی بدن بذاره وگرنه فرمولاسیون داروی ایرانی و خارجی هیچ فرقی با هم نداره
(2012/09/03, 06:41 PM)ثریا نوشته است: خب زن ها هم مثه روستائی ها ساده اند دیگه
من هم نگفتم که سینووکس الکی بوده که،منظورم این بود که از روی آوونکس کپی برداری شده بوده که متاسفانه یک سوم آوونکس هم اثر نداشته.بعدشم چون قرار بوده حرف سیاسی نزنم از مدیریت معذرت میخوام و همین جا میگم که آره ایران برترین کشور دنیاست البته توی جمعیت معتادین
بهتره لحن مناسب تری رو برای صحبت انتخاب کنید و برای نظر دادن هیچ نیازی نیست به کسی توهین کنید !
خیلی خوب میشه اگه قبل از نظر دادن درباره مسئله به این مهمی کمی در موردش تحقیق و مطالعه کنید
... Forever trusting who we are , And nothing else matters