امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص میوه ها در یک نگاه
#8

وقتى صحبت از ارزش غذایى رنگ‌ها مى شود، باید گفت هیچ رنگى بر رنگ هاى دیگر برترى ندارد؛ براى این كار به طیف كاملى از رنگ‌ها احتیاج داریم تا ببینیم هر رنگ چه فوایدى دارد. در ادامه خواص رنگ‌های میوه‌ها و سبزیجات را بیان می‌كنیم:

سبز: غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شیمیایى ضد سرطان هستند مثل انواع ایزوتیوسیانیت‌ها. در عین حال آنها حاوى لوتئین و زیزانتین هستند كه این دو آنتى اكسیدان خطر از بین رفتن شبكیه را كه یكى از علل اصلى نابینایى است، كاهش مى‌دهند.

زرد: غذاهاى زرد مملو از ویتامین C هستند و در عین حال برخى از صدمات ناشى از رادیكال هاى آزاد روى پوست را كاهش مى دهند.

نارنجى: این میوه‌ها حاوى بتاكاروتن هستند كه باعث تقویت سیستم ایمنى می‌شوند و از آسیب هاى ناشى از رادیكال هاى آزاد كه باعث پیرى زودرس مى شوند پیشگیرى مى كنند. مواد مغذى میوه هاى خانواده سیتروس (مركبات) باعث بهــــبود سلامت دهان مى شوند.

قرمز: مواد غذایى قرمز رنگ لیكوپن دارند. این ماده یك ضدسرطان شناخته شده است. اسید الاجیك موجود در این محصولات نیز خطر آسیب دیدن DNA را كاهش مى دهد. فلاوینوئیدها كه عمدتا در گیلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشك و شاتوت و بلوبرى) یافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اكسیدان‌ها را افزایش می‌دهند، از سلول‌ها در برابر صدمات ناشى از رادیكال هاى آزاد محافظت مى‌كنند. به حفظ عملكرد قواى استدلال و منطق در مغز كمك می‌كنند و جلوى پیرى را مى‌گیرند.

بنفش: انگور و كلم بنفش حاوى آنتوسیانین هستند كه از سلول‌ها در برابر آسیب‌هاى اكسیداسیون محافظت مى‌كنند و در نتیجه آن ظهور علائم پیرى به تاخیر مى افتند. این مواد مغذى كه مسئول رنگ تیره میوه‌ها هستند به فرآیند درك و استدلال كمك می‌كنند و سایر آنتى اكسیدان‌هاى موجود در آنها نیز ضد سرطان هستند.

سفید: پیاز، سیر، پیازچه و موسیر حاوى آلیسین و كوئرستین هستند كه هر دو آنها خطر حمله قلبى را كاهش می‌دهند و به عملكرد سیستم ایمنى بهبود مى‌بخشند. گل كلم نیز حاوى سولفورافان است كه یك ماده ضد سرطان به شمار می‌رود.

منبع : اطلاعات


 تشکر شده توسط : شيدا رها , amirfarhag , نازلی
  


پیام های داخل این موضوع
RE: خواص میوه ها در یک نگاه - توسط f.amini - 2015/06/23, 08:20 AM
خواص میوه ها - توسط شفا یافته - 2010/10/11, 02:57 PM
خواص میوه‌های شب یلدا - توسط نازلی - 2011/12/20, 06:52 PM
خواص میوه ها را از رنگشان بشناسید - توسط naazanin - 2012/08/05, 12:04 PM
خواص میوه ها در یک نگاه - توسط baharan - 2013/12/29, 12:50 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,571 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 50,331 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,841 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,282 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,459 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,773 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,777 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,427 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,440 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 61,011 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست