2012/07/29, 02:34 PM
علیرضا جان بابت این کارت واقعا ممنون ... واقعا حرکت قشگی بود که وقتت رو به یکی دیگه دادی
ولی آقای تلکام با عرض خوش آمدید
۱ - باید بگم که فکر نکنم رنگ کردن مو ربطی به دو بینی داشته باشه چرا ؟
چون این همه آدم موهاشون رو رنگ میکنن ... بهتره بیشتر فکر کنین
یکی دوستای منم که تو همین سایت عضوه وقتی موهاش رو رنگ کرد مشکل براش پیش اومد ولی قبل و بعد این رنگ کردن موهاش استرس عروسیش رو داشت
بهتره شما هم بیشتر فکر کنین که شاید یه اتفاق دیگه ای بوده
۲ - ایجاد علائمی مثل دوبینی طی یک شب تا روز بعید نیست
۳ - معمولا دوبینی از اولین علائم و یکی از شایع ترین علام هست و دکتر ها میگن اگه طی ۲۴ ساعت اولیه شروع اولین علامت بیمار تحت درمان قرار بگیره خیلی بهتره ولی مسئله ای که دوستان گفتن درسته چون خود منم یکی از چشمام کل بیناییش رو از دست داد و اونیکی کلا ۱۰ درصد بینایی داشت ولی با این حال تحت درمان قرار نگرفتم ... البته خودم مقصر بودم ... ولی بالاخره بعد از چند ماه برگشت به حال اولش و الان جفتشم ۱۰۰ درصد بینایی داره
مسئله ای که از همه اینا مهمتره اینه که ما فقط تجربیات خودمون رو میگیم و بهتره برای تشخصی قطعی حرف همون دکتر نرولوژیست رو جدی بگیرین
ولی آقای تلکام با عرض خوش آمدید
۱ - باید بگم که فکر نکنم رنگ کردن مو ربطی به دو بینی داشته باشه چرا ؟
چون این همه آدم موهاشون رو رنگ میکنن ... بهتره بیشتر فکر کنین
یکی دوستای منم که تو همین سایت عضوه وقتی موهاش رو رنگ کرد مشکل براش پیش اومد ولی قبل و بعد این رنگ کردن موهاش استرس عروسیش رو داشت
بهتره شما هم بیشتر فکر کنین که شاید یه اتفاق دیگه ای بوده
۲ - ایجاد علائمی مثل دوبینی طی یک شب تا روز بعید نیست
۳ - معمولا دوبینی از اولین علائم و یکی از شایع ترین علام هست و دکتر ها میگن اگه طی ۲۴ ساعت اولیه شروع اولین علامت بیمار تحت درمان قرار بگیره خیلی بهتره ولی مسئله ای که دوستان گفتن درسته چون خود منم یکی از چشمام کل بیناییش رو از دست داد و اونیکی کلا ۱۰ درصد بینایی داشت ولی با این حال تحت درمان قرار نگرفتم ... البته خودم مقصر بودم ... ولی بالاخره بعد از چند ماه برگشت به حال اولش و الان جفتشم ۱۰۰ درصد بینایی داره
مسئله ای که از همه اینا مهمتره اینه که ما فقط تجربیات خودمون رو میگیم و بهتره برای تشخصی قطعی حرف همون دکتر نرولوژیست رو جدی بگیرین
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2