(2010/06/11, 09:55 PM)tanha نوشته است: خوب کدومش؟ای بابا تنها جان گفنم اولین اختراعش.نه اولین اختراعاتش.در ضمن اگه اینطوری بخواید چونه بزنید ما اصلا دختر واسه شوهر دادن نداریم.
اولین اختراعاتش:
ایجاد سفینه فضایی - شبیه سازی موجودات فضایی - آفتابه - دستگاه جوجه کشی - کامپیوتر - لگن - دوش حموم - موبایل - ماشین - طیاره - شلوارک - منقل و...
(2010/06/11, 05:21 PM)anaram نوشته است: حالا مگه کلش چقدره؟سلام خواهر.چرا به من نگفتی که واسه ماتیلات خواستگار اومده؟مگه من خان داییش نیستم؟ها؟مگه من بزرگ فامیل نیستم؟ها؟شنیدم صحبت مهریه شد.از همین الان بگم که به خواستگارا بگی من دختر یکی یه دونه خواهرمو به همین راحتیا شوهرش نمیدم.مهریه هم چیز زیادی نمیخوام.اول از همه 1 جلد کلام الله مجید.1 دست آینه شمعدان طلا.به جای سکه هم که عندالمطالبست من واسه مهریه ماتیلات اولین اختراع جد بزرگ تنها رو میخوام.بدلش هم قبول نیست.دقیقا باید اولین نسخه اولین اختراعش باشه.که همین اول خواستگاری هم مطالبه میکنیم.این یکی که مهمترین قسمت مهریه دختر خواهرمه یادم رفته بود بگم که الان میگم.خواستگار باید واسه خان داییه دختر یه همسر مناسب پیدا کنه که این یکی دیگه عندالمطالبه نیست و از همین الان مطالبش شروع میشه :35: :35: :35: :35: :35:
ببین میخوایم برای ماتیلات بریم خواستگاری
من مادر عروسم
نازی و پریا و مریم و حمید خواهر برادرای عروسن
علی و حامد شوهر خواهراشن
سحر زن برادرشه
میرعلی هم خان داییشه
تو هم اگه میخوای میتونی یکی دیگه از برادرا باشی حالا چیکار میکنی
هستی یا نه؟
دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب ....ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم