خیلی خوشحالم
تبریک وخسته نباشید مخصوص به اقا فربود اقا علیرضا اقاسینا و اقای کاکاوند که افتخار انجمن وام اسی ها هستن
خداروشکر که سفرتون به خوبی تموم شد
وتبریک میگم به همه ی ام اسی ها وممنونم که این باور رو به بچه ها میدین که ما هیچ فرقی با بقیه مردم نداریم
این سفر تازه شروع راه ام اسی ها بود به همه دنیا ثابت میکنیم فرقی با بقیه مردم نداریم

فقط کاش قسمت هایی از جشن رو میزاشتین تو سایت تا کسانی هم که مثل من نتونستن بیان ببینن

به همتون افتخار میکنم وخوشحالم که بهترین دوستانه دنیا رو دارم مطمئنم این همدلی واحساسی که بین ام اس هاست هیچ جای دنیا وجود نداره.gif)
.gif)
میشه از امروز منم یه دختر نارنجی پوش باشم؟.gif)

تبریک وخسته نباشید مخصوص به اقا فربود اقا علیرضا اقاسینا و اقای کاکاوند که افتخار انجمن وام اسی ها هستن
خداروشکر که سفرتون به خوبی تموم شد
وتبریک میگم به همه ی ام اسی ها وممنونم که این باور رو به بچه ها میدین که ما هیچ فرقی با بقیه مردم نداریم
این سفر تازه شروع راه ام اسی ها بود به همه دنیا ثابت میکنیم فرقی با بقیه مردم نداریم

فقط کاش قسمت هایی از جشن رو میزاشتین تو سایت تا کسانی هم که مثل من نتونستن بیان ببینن

به همتون افتخار میکنم وخوشحالم که بهترین دوستانه دنیا رو دارم مطمئنم این همدلی واحساسی که بین ام اس هاست هیچ جای دنیا وجود نداره
.gif)
.gif)
میشه از امروز منم یه دختر نارنجی پوش باشم؟
.gif)

باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................