2012/05/27, 01:10 PM
من علائمم از شما خیلی بدتره
فقط دوبینی ندارم
بقیه علائم ام اس و تا دلت بخواد دارم اونم نه موقتی تقریبا همیشه، مثلا اگه یه بار دستام نلرزه یا خواب نره انگار یه چیزی گم کردم
، ام آر آی م نرمال بوده
، آزمایش خونم دادم همش نرمال بوده ولی احتمال کم خونی هست، بعضی وقتها احتمال داره چنتا بیماری با هم علائمی بوجود بیارن که آدم توهم ام اس بزنه
، بری دکتر حله
(البته من خودم هنوز جواب آزمایش و ام آر آی رو نبردم دکتر ولی میدونم چیزیم نیست)
بعدش اصلا بهش فکر نکن، کارای دکتر و ام آر آی و آزمایش رو انجام بده ولی فکرت و مشغول نکن، من مثله تو 4 5 ساله این علائم و دارم و همیشه میگفتم طبیعیه یا این که میگفتم چیزی نیست بابا خواب رفتگی و لرزش که مریضی نیست و خیلی راحت زندگیمو میکردم ولی همین چیزی رو که تا به حال باهاش مشکل نداشتی رو هی تو ذهنت بزرگ کنی و هی بگی نکنه ... نکنه ... به خودت میای میبینی همین چیزایی که تا به حال بهش اهمیت نمیدادی حالا چقدر عذابت میده.
هر وقتم ذهنت رفت دوروبر این چیزا بیا اینجا اینقزه باحاله اینقزه باحاله

.gif)
بعدش اصلا بهش فکر نکن، کارای دکتر و ام آر آی و آزمایش رو انجام بده ولی فکرت و مشغول نکن، من مثله تو 4 5 ساله این علائم و دارم و همیشه میگفتم طبیعیه یا این که میگفتم چیزی نیست بابا خواب رفتگی و لرزش که مریضی نیست و خیلی راحت زندگیمو میکردم ولی همین چیزی رو که تا به حال باهاش مشکل نداشتی رو هی تو ذهنت بزرگ کنی و هی بگی نکنه ... نکنه ... به خودت میای میبینی همین چیزایی که تا به حال بهش اهمیت نمیدادی حالا چقدر عذابت میده.
هر وقتم ذهنت رفت دوروبر این چیزا بیا اینجا اینقزه باحاله اینقزه باحاله

![[تصویر: setare1.gif]](http://s5.picofile.com/file/8119605634/setare1.gif)