من بنا به شرایطی که پیش اومد متوجه شدم جامعه ما هیچ شناختی نسبت به ام اس نداره . یا هیچی نمی دونه یا تصویر غلطی داره . چرا تصویر غلطی داره ؟ از بین همین حرفا کشف کردم که چرا ؟؟ آخرین تصویری که مردم ما از بیمار ام اس دارن مربوط می شه به پونزده ، بیست سال پیش . یعنی زمانی که بیماری شناخته شده نبود و بیماران ام اس منتظر بودن تا یه دارو برای کنترل یا درمان داشته باشن . طبیعیه که اون نسل از بیماران متاسفانه تجربه تلخی از ام اس داشتن . خب شما به من بگید ، وقتی ما ، نسل جدید بیماران ام اس که با مشکلات گذشته رو به رو نیستیم . بیماری رو پنهان می کنیم . جامعه چطوری قراره تصویرش رو از آخرین بیماران ام اسی که دیده و تجربه کرده عوض کنه . من تازه فهمیدم واقعا مسئولیتی بزرگتر از اونچه که به نظر می یاد به عهده ماست . پاک کردن تصویر 15 سال پیش و جایگزین کردن تصویر خودمون . و تا زمانی که این اتقاق نیفته ، هیچی تغییر نمی کنه . اما اگه این پنهان کاری تموم بشه ، قول میدم که رفته رفته همه چی تغییر کنه . شک نکنید ، همین الان کاری که بچه های دوچرخه سوار انجام دادن ؛ دید یه درصدی حالا هر چند اندک از جامعه رو تغییر داد .
Peace begins with a smile