2012/04/30, 09:58 AM
سحر جون نگران نباش
عزیزم من همن اولش خیلی خودمو باختم و کلی هر شب گریه میکردم البته ام اس رو من خودم تشخیص دادم نه دکترها
آخه من ام ار ای مغز و گردن و نخاع سالم دارم ولی 2 سال پیش تاری دید مختصری داشتم بعد از اون هم گز گز و درد شدید عضلانی و خلاصه با جستجو توی اینترنت گفتم این ها همه علائم ام اسه و تا همین امروز باهاش درگیرم و کلی هم دکتر رفتم که آخریش دکتر نیکنام هست که کلی آزمایش ازم گرفت و امروز وقت دارم ازش تا نتیجه رو بهم بگه! من خودم دچار یک جور وسواس بیماری شدم که خدا کنه کسی دچارش نشه همه اش به خودم انرژی بد میدهم . این ها رو می گم که تو مثل مثل من نشی. در مورد دکتر ابولفضلی این رو بهت بگم که همیشه یک ام ار ای خودش می نویسه که همون جایی که اون می گه بروی و انجام بدهی
خیلی نگران نباش من هم پیشش رفتم فکر نکن حالا اگه همون جایی که اون نوشته بروی و انجام بدهی 10 تا پلاک جدید رو نشون میده
من با اومدن توی این سایت و خوندن نوشته های بچه های گلش آرامش گرفتم تو هم به خودت آرامش بده . امیدوارم اشتباه شده باشه و ام ار آی بعدیت کاملا سالم باشه
( البته بعدش شیرینی یادت نره)
من خودم هم امروز وقت دکتر دارم برای من هم دعا کن

عزیزم من همن اولش خیلی خودمو باختم و کلی هر شب گریه میکردم البته ام اس رو من خودم تشخیص دادم نه دکترها

من خودم هم امروز وقت دکتر دارم برای من هم دعا کن